Tallink-turnauksen ilmoittautuminen käynnistyy 19.4.

16.4.2018

Suomen suurin koripalloturnaus, Tallink-turnaus, pelataan Espoossa 24.-26.8. Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa torstaina 19.4. klo 9:00 osoitteessa www.tallinktournament.fi.

Tulevalla pelikaudella nuorten kilpailujärjestelmä muuttuu ja sen myötä myös Tallink-turnauksen sarjajärjestelmää on muokattu aiempiin vuosiin verrattuna. Lähtökohtana sarjoissa on, että juniorit pääsevät mahdollisimman paljon pelaamaan muita saman ikäisiä pealajia vastaan. Niinpä sarjamäärää on lisätty, mutta sarjojen koot pyritään pitämään maltillisina.

Ikäluokissa U19, U17, U16, U15 ja U14 järjestämme kilpa- ja Fun-sarjojen lisäksi myös kutsusarjat, joihin on kutsuttu ennakkorankingin perusteella 8 parasta suomalaista joukkuetta. Kilpasarjat on tarkoitettu muille valtakunnallisiin sarjoihin pyrkiville joukkueille ja Fun-sarjat pääosin alueellisiin sarjoihin osallistuville. Osassa Fun-sarjoista on yhdistetty ikäluokkia. Kaikki sarjat löydät alempaa.

Koska uuden kilpailujärjestelmän aiheuttamat muutokset ovat kaikille vielä hieman epäselviä, järjestäjä varaa oikeuden muokata ja yhdistellä sarjoja myös ilmoittautumisen alettua. Tavoitteena on, että kaikille osallistujille saadaan tarjottua sopivan tasoisia pelejä.

Vuoden 2018 turnauksessa 2010 sekä 2011/2012 sarjat pelataan 4 vs 4 pelimuodolla. Nämä sarjat pyritään pelaamaan korkeintaan kaksipäiväisinä (pe/la tai la/su).

Vanhimmat minijuniorit (2007 syntyneet) pelaavat isoihin koreihin 5-koon pallolla.

Toivotamme juniorikoripalloilijat Suomesta ja muualta lämpimästi tervetulleeksi Espooseen 24.-26.8.2018!

Lisätiedot:
tallinktournament@gmail.com
www.tallinktournament.fi

Ilmoittautuminen:
https://tallinktournament.fi/ilmoittaudu/