Kouvot mukana Brian McCormickin korisleirillä

17.4.2018

Kouvot ja Kouvolan urheiluakatemia ovat Harri Mannosen sekä Jukka Kyöstilän mukana järjestämässä toukokuun puolessa välissä leiriä ja koulututusta Kouvolassa.

 

Viikon päävalmentaja ja luennoitsija on USA:sta kotoisin oleva, Broward Collagen naisten koripallojoukkueen päävalmentaja Brian McCormick. Ohjelmassa on koripalloleirejä, valmentajaklinikoita sekä yleistaitovalmentajakoulutusta.

 

Ensimmäinen leiri (pe 18.-la 19.5.) on suunnattu 15 -20 -vuotiaille tytöille, jotka harkitsevat pelaamista ja opiskelemista USA:ssa, myös muutkin kehittymisestään kiinnostuneet ovat tervetulleita. Leiriottelut videoidaan ja laitetaan YouTubeen pelaajien käytettäväksi esimerkiksi markkinointimateriaalina amerikkalaisiin yliopistoihin haettaessa. Sen lisäksi päävalmentaja McCormick antaa jokaiselle leiriläiselle lausunnon heidän mahdollisuuksistaan USA:ssa.

 

Toinen leiri (su 20.5.) on Playmaker-leiri ja se on tarkoitettu alle 16-vuotiaille pojille ja tytöille. Isojen ja pienten korien pelaajat harjoittelevat eri aikaan. Leirillä opetellaan koripallotaitoja ja pelataan 3-3-pelejä.Tämän leirin maksimi osallistujamäärä on: 32 pelaajaa (s. 2006-09/pienet korit) ja 32 pelaajaa (s.2002-05/isot korit). Lisätietoa McCormickin Playmaker-järjestelmästä osoitteessa:  www.playmakersleague.com/

 

Tiistain 15.5. koripalloklinikalla McCormick kertoo kehittämästään SABA-hyökkäysjärjestelmästä ja sen opettamisesta. SABA:n avulla lapsia ja nuoria opetetaan hyökkäämään yhdessä. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

 

Torstaina 17.5. hänen aiheena on: ”Kuinka käyttää pienpelejä joukkuelajien valmennuksessa” Tilaisuus sopii eri lajien valmentajille, urheilijoiden vanhemmille sekä itse urheilijoille. Urheiluklinikka Mehiläinen toimii tilaisuuden sponsorina ja näin ollen sisäänpääsy on ilmainen kaikille.

 

Liikuntatieteiden tohtori Brian McCormick on kokenut koripallovalmentaja, konsultti ja luennoitsija. Hän on valmentanut ammatikseen kotimaassaan niin lajivalmentajana kuin fysiikkavalmentajana eri-ikäisille urheilijoille, minkä lisäksi hän on työskennellyt ammatikseen Ruotsissa, Tanskassa ja Irlannissa. Hänen artikkeleitaan on julkaistu useissa arvostetuissa alan lehdissä.

 

Leirien hinnat:

  • pe klo 18-21, la klo 10-17: 90 € sis. lounaan, max. 24 pelaaja
  • su klo 10-17: 35 € sis. lounaan, max. 32 pelaajaa

Ti 15.5. klo 18-21 klinikka:

  • 45 € sis. kahvin/teen ja mahdollisuuden seurata viikonlopun leirejä

 

Mahdollisuus edulliseen yöpymiseen hotelli Scandicissa.

 

Sitovat ilmoittautumiset (paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä) sekä lisätietoja:

Jukka Kyöstilä
jukka.kyostila@laakkonen.fi
p. 0400-916044