Susijengin medical trainerin Marko Yrjövuoren kirja julkaistu

26.9.2017

Uutuuskirja Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies kertoo fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuoren tarinan.

 

Susijengin medical trainerina vuodesta 2014 toiminut Marko Yrjövuori kertoo kirjassaan avoimesti vaikeasta lapsuudes­taan, hulppeasta Amerikan-elämästään ja toisaalta myös hohdokkaan Hollywoodin nurjasta puolesta. Hän avaa aja­tuksiaan urheiluvalmennuksesta, työuupumuksesta ja levon merkityksestä.

 

Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies ilmestyi kauppoihin 22.9. ja kirjan on kirjoittanut toimittaja Petteri Ala-Kivimäki.

 

Yrjövuori toimi pitkään osana NBA-seura Los Angeles Lakersin palveluksessa ja pääsi juhlimaan joukkueen kanssa muun muassa NBA:n mestaruutta. 12 vuotta Los Angeles Lakersissa työskennellyt Yrjövuori vastasi muun muassa siitä, että maailman paras koripalloilija Kobe Bryant oli ilta toisensa jälkeen pelikunnossa.  

 

Pitkien päivien ja huumaavan menestyksen keskellä Yr­jövuori kuitenkin unohti pitää huolta itsestään. Kun hän nukahti lukiessaan tyttärelleen iltasatua, hän havahtui sii­hen, millaista elämää oli viimeiset vuodet viettänyt. Yrjövuori palasi Suomeen ja hän työskentelee nykyisin muun muassa osana Susijengin huoltotiimiä.

 

Lue myös


Marko Yrjövuoren kirja Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies, on nyt kaupoissa. Kuva: Oma Design