Carl Lindbom loisti Kroatiassa

12.2.2018

Carl Lindbom osoitti hyvää virettä juuri tärkeiden MM-karsintojen alla, kun hän heitti Osijekille 19 pistettä Kroatian liigassa. Saksan ProA:ssa nähtiin suomalaisvalmentajien kohtaaminen, jossa pidemmän korren veti Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion valmentama Crailsheim Merlins.

Lindbom oli Osijekin paras pistemies, mutta se ei riittänyt voittoon KK Skrljevon hakiessa vieraspisteet 83-78 (44-41)-voitolla. Puoli tuntia ottelussa urakoinut Lindbom tilastoi lisäksi neljä levypalloa ottelussa. Osijekilla on 15 ottelusta koossa neljä voittoa.

 

Petteri Koposen Barcelona pelasi ensimmäisen pelinsä uuden päävalmentaja Svetislav Pesicin alaisuudessa ja hänen aikakautensa alkoi vakuuttavalla 90-58 (35-27)-voitolla Bilbaosta. Koposen virhetili täyttyi jo seitsemän pelatun minuutin jälkeen, mutta hän ehti sinä aikana heittää neljä pistettä. Barcelona on Espanjan liigassa neljäntenä 13 voitolla ja seitsemällä tappiolla.

 

Matti Nuutisen edustama Pitesti putosi Romanian cupista, kun se hävisi Cluj'lle 66-74 (30-39). Nuutinen heitti 13 minuutissa viisi pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön.

 

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin OrangeAcademy Ulm isännöi Iisalon ja Vertion Crailsheimia ja Crailsheim lähti kotiin 103-76 (43-30)-voitto mukanaan. Crailsheim on sarjassa toisena 19 voitolla ja kolmella tappiolla. Ulmin saldo on sen sijaan viisi voittoa ja 17 tappiota.

 

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque otti makean voiton kaataessaan vieraskentällä kärkijoukkue Monacon 101-94 (41-42). Gravelines-Dunkerque on nyt pudotuspelirajan tuntumassa kymmenellä voitolla ja kymmenellä tappiolla.

 

Susijengi jatkaa MM-karsintaotteluitaan helmikuussa kohtaamalla 23.2. vieraskentällä Islannin ja 25.2. Helsingissä Bulgarian.


Carl Lindbomin vahva vire sai jatkoa Kroatiassa. (Kuva: Ville Vuorinen)