Markkasen vahva toinen puoliaika siivitti Bullsin voittoon

12.3.2018

NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls nousi kehnon ensimmäisen neljänneksen jälkeen suosta ja voitti vieraskentällä Atlanta Hawksin 129-122. ”Finnisher” syttyi ilmiliekkeihin toisella puoliajalla tehden kokonaisuudessaan 19 pistettä ja repi kahdeksan levypalloa.


Pahimmillaan Hawks venytti ensimmäisen kahdentoista minuutin aikana eron 16 pisteeseen, mutta Bulls nousi takaisin peliin toisella neljänneksellä. Puoliajan jälkeen vierailla oli hallussaan johto, jota atlantalaiset eivät enää kyenneet kirimään.
 

19 pisteen illassa suomalaistulokkaan parhaat hetket osuivat juuri toisella puoliajalle. Markkasen kolmoset upposivat yksi viidestä, mutta kahdeksasta kakkosesta sisään meni viisi. Vapaaheittoviivalta ”Finnisher” heitti takuuvarmasti jokaisen kuudesta heitostaan sisään. Lisäksi Markkanen riisti ja torjui kertaalleen.
 

Markkanen oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies, kun 21 pisteeseen ylsivät Zach LaVine ja Bobby Portis. Hawksin, ja koko parketin, pistekuningas oli Taurean Prince (38/6/7 syöttöä).
 

Bulls pelaa seuraavan kerran tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kotikentällään Los Angeles Clippersia vastaan.

 


Lauri Markkanen oli vauhdissa, kun Bulls venyi vierasvoittoon Atlantassa. Kuva: Ville Vuorinen.