Nina Kalmi jatkaa Turun Riennon päävalmentajana

12.3.2018

Turun Riennon Koripallo on solminut jatkosopimuksen naisten I divisioonajoukkuetta sekä A- ja B-tyttöjä kaudella 2017-2018 luotsanneen Nina Kalmin kanssa, jonka toimenkuva laajenee kattamaan tulevalla kaudella myös seuran C-juniorit.

 

Kalmi koordinoi kaikkien mainittujen ryhmien harjoittelua ja toteuttaa sitä yhdessä seuran muiden valmentajien kanssa. Turun Riennon Koripallossa pyritään tulevalla kaudella luomaan mahdollisimman monelle edellytykset laadukkaaseen päivittäisharjoitteluun. Harjoittelu räätälöidään pelaajien motivaation ja tarpeiden mukaan.

 

– On ilo jatkaa Riennossa ammattivalmentajana myös kaudella 2018-2019. Tuntuu, että oma projekti on vielä tässä seurassa kesken ja haluan nähdä, miten pitkälle saamme vietyä sekä seuran harjoittelukulttuuria että kilpailullista menestystä, Kalmi kommentoi seuran tiedotteessa.

 

– Lisäksi seura on hoitanut omat velvoitteensa erinomaisesti. Riennossa on hyvä olla töissä.

 

Edustusjoukkue nousi Kalmin alaisuudessa kuluvalla kaudella naisten divarin häntäpäästä pudotuspeliviivan tuntumaan ja sijoittui lopulta viidenneksi.

 

Suurin tekijä menestykselle on ollut kaikkia pelaajia osallistava pelitapa sekä isommalle joukolle jakautunut vastuu. Erityisesti Aada Pekkalainen ja Essi Salminen pelaavat uransa parasta kautta aikuistasolla. Myös päivittäisharjoittelun laatua on pyritty nostamaan koko ajan.

 

– Toivon mahdollisimman monen edustusjoukkueen pelaajan jatkavan seuraavalle kaudelle. Näissä nuorissa naisissa on paljon potentiaalia kehittyä edelleen urheilijoina ja koripalloilijoina, Kalmi toteaa.

 

Lisätietoja:

Turun Riennon Koripallon puheenjohtaja Piia Noronen, piia.noronen@gmail.com, puh. 044 5769457

Päävalmentaja Nina Kalmi, nina.kalmi@gmail.com, puh. 040 7783528