EM-kotikisat oli vuoden 2017 paras kuluttajatapahtuma

14.4.2018 klo 09:00

Elämys Group vastaanotti parhaan kuluttajatapahtuman palkinnon Evento Awards -gaalassa.

 

Tapahtuma-alan parhaat palkittiin torstaina 12.4. vuotuisessa Evento Awards -gaalassa. Kansainvälinen tuomaristo nosti koko vuoden parhaaksi kuluttajille suunnatuksi tapahtumatoteutukseksi koripallon EM-kotikisat (FIBA EuroBasket 2017) Helsingissä. Palkinto luovutettiin Koripalloliiton tapahtumakumppani Elämys Groupin toimitusjohtaja Jussi Viskarille.

 

- Upeaa että Elämys Groupin ensimmäinen Evento-voitto tuli juuri EuroBasketista. Koko henkilöstömme laittoi itsensä likoon tähän tapahtumaan. Tämä on alan suurin tunnustus tiimillemme. Suuri kiitos kuuluu myös asiakkaallemme Koripalloliitolle, joka luotti meihin heidän tärkeimmässä tapahtumassa vuosikymmeniin sekä Susijengin faneille, jotka lopulta tekivät tapahtuman tunnelman.

 

Elämys Group vastasi EuroBasketissa muun muassa Kansalaistorin Fan Zonen, jatkoklubi Susiklubin sekä Areenan VIP-palveluiden suunnittelusta ja tuotannosta. Elämys Group ja Koripalloliitto aloittivat tapahtuman suunnittelun jo 2015, kun liitto päätti hakea Eurobasketin alkulohkon järjestämisvastuuta Helsinkiin.

 

- Tavoitteenamme oli järjestää ikimuistoinen tapahtuma. Yhdessä Elämys Groupin kanssa syntyi kokonaisuus, jonka keskiössä olivat fanit, yhteisöllisyys ja hyvä meininki. Olemme todella ylpeitä lopputuloksesta ja iloisia saadusta tunnustuksesta sekä liiton että Elämys Groupin puolesta, kommentoi Koripalloliiton tapahtuma- ja elämysjohtaja Mika Mäkelä.

 

Tapahtumayritys Elämys Group on toiminut Koripalloliiton kumppanina vuodesta 2014. Se on vastannut myös Susijengi-fanien matkoista mm. Bilbaoon ja Montpellieriin Elämysmatkat-brändin alla.

 

Elämys Group on 20 hengen yritys, jonka liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa. Elämys Group suunnittelee ja toteuttaa vuosittain yli sata tapahtumaa Suomessa ja ulkomailla.

 

Lisätiedot: Elämys Group
Lisätiedot: Elämysmatkat

Kansainvälinen tuomaristo nosti koko vuoden parhaaksi kuluttajille suunnatuksi tapahtumatoteutukseksi koripallon EM-kotikisat Helsingissä.
Elämys Group vastasi EuroBasketissa muun muassa Kansalaistorin Fan Zonen, jatkoklubi Susiklubin sekä Areenan VIP-palveluiden suunnittelusta ja tuotannosta.
EM-kisat ja Susijengi faneineen voitti aiemmin tänä vuonna Urheilugaalassa myös vuoden 2017 urheiluilmiö -palkinnon. Kuvat: Sari Katainen, Tuomas Vitikainen, Mikko Ovaska