Bisons nappasi ylivoimaisen voiton Jeniseistä

6.2.2015 Bisons Loimaa vei VTB-liigassa näytöstyyliin krasnojarskilaista Jeniseitä Loimaan Liikuntahallilla perjantaina. Bisons nappasi ottelun ohjakset käsiinsä jo ensimmäisellä puoliajalla ja voitti ottelun lopulta peräti 36 pistettä 108-71 (52-39).

Anthony Hilliard ja Bisons murskasivat Jenisein VTB-liigassa. Kuva: Tytti Nuoramo.

Bisonsin tavaramerkiksi noussut aggressiivinen puolustus oli jälleen avainasemassa, kun loimaalaiset aloittivat avausneljänneksen juoksemalla ripeästi 13-2. Jenisein aikalisän jälkeen vieraat pääsivät peliin mukaan ja ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen tilanne oli 24-19.

Toisella neljänneksellä Bisons ajoi ahnaasti Jenisei-puolustukset saumoihin ja onnistui keräämään itselleen 13 pisteen johtoaseman puoliaikaan mennessä Anthony Hilliardin (29/3/5 syöttöä) johdolla.

Puoliaikapuhuttelun jälkeen Bisons saapui kentälle hurjalla peli-ilmeellä: aggressiivinen puolustus poiki lukuisia nopeita hyökkäyksiä loimaalaisille. Neljänneksen loppuun mennessä Bisonsin johto oli jo 30 pistettä ja päätösneljännes jäi kuriositeetiksi.

- Olen ylpeä joukkueestani. Pelasimme pelisuunnitelman mukaan ja saimme voiton. Emme edelleenkään ole unohtanut Unics-tappiota, minkä takia olimme niin motivoituneita tänään, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson aloitti.

- Meidän piti pysäyttää Jenisein johtaja Donell Cooper. Kykenimme siihen mielestäni, Gibson viittaa 7 pistettä, 8 levypalloa ja 6 syöttöä keränneeseen amerikkalaistakamieheen.

Hilliardin lisäksi Bisonsilta loistivat Ian Hummer (21/11), Travis Nelson (14/6/4 syöttöä), Aaron Johnson (12/3/9 syöttöä) sekä Antto Nikkarinen (11/0).

Lisätietoja: Ottelutilastot

8.5.2024 21:26 Korisliiga

Korisliiga-finaalit käyntiin: BC Nokia kähvelsi kotiedun heti ensikohtaamisella!

Helsinki Seagullsin ja BC Nokian ensimmäinen finaaliottelu päättyi 63–69-vierasvoittoon.

7.5.2024 12:44 Korisliiga

BC Nokia haastaa kokeneen ja itsevarman Seagullsin nuorella nälällä ja nopeudella – ”Tietämättömyys on etumme!”

Keskiviikkona 8. toukokuuta käynnistyvät Korisliiga-finaalit. Vastakkain ovat Helsinki Seagulls ja BC Nokia, joiden päävalmentajat miettivät kiireisellä aikataululla parhaita aseita kilpailijaansa vastaan.

5.5.2024 19:19 Korisliiga

BC Nokia seurahistorian ensimmäisen kerran Korisliiga-finaaliin!

BC Nokian historiallinen välierävoitto ratkesi pisteen turvin. Katajan Thomas Tumbalta nähtiin tappiossa 32 pisteen tuplatupla.

4.5.2024 21:59 Korisliiga

Seagulls finaaliin – Okko Järvi tykitti huimat pisteet kaaren takaa

Helsinki Seagullsin ja Kauhajoen seitsemän ottelun välierätaisto päättyi Seagullsin voittoon.

3.5.2024 20:46 Korisliiga

Kataja venytti välierät seitsemänteen otteluun – ratkaiseva kohtaaminen sunnuntaina Nokialla

Kataja Basket kaatoi BC Nokian Joensuussa ja tasoitti välieräsarjan 3–3:een.

2.5.2024 20:44 Korisliiga

Kauhajoki tasoitti välierät Palmin ja Hopkinsin johdolla

Kauhajoki venytti välierät Seagullsia vastaan seitsemänteen peliin. Sarjan varmuudella ratkaiseva ottelu pelataan ylihuomenna lauantaina.

1.5.2024 21:41 Korisliiga

Kataja ei taivu – Richaud Packin hurja pisteilta siivitti kavennusvoittoon

Kataja Basket kiri loppusuoralla BC Nokian edelle ja voitti kriittisen ottelun kolmen pisteen turvin.

29.4.2024 21:01 Pääjuttu

Nokialle ja Seagullsille jälleen yhdet välierävoitot – Kataja ja Kauhajoki kumpikin selkä seinää vasten

BC Nokia ja Helsinki Seagulls johtavat miesten Korisliigan välieriä. Kummallakin joukkueista on kasassa kolme voittoa.

29.4.2024 10:00 Yhteistyökumppanit