Mahtava Pirkka Street Basket -katukorispäivä Karkkilassa

16.5.2017

Karkkilan Urheilijoiden talkoolaiset tekivät upeaa työtä Pirkka Street Basket -tapahtuman järjestelyissä, kun 230 alakoululaista vietti vuoden hauskinta koulupäivää. K-Supermarket Karkkilan parkkipaikalla vieraili myös Karkkilan Urheilijoiden kasvatti Miikka Luosmaa.

 

Riemunkiljahduksia ja iloista mieltä riitti Karkkilassa läpi päivän. Kenttien laidoilla kannustettiin innokkaasti kovaan ääneen ja nähtiin paikan päällä myös perinteinen letkajenkka.

 

Kenttävalvomisen lisäksi Karkkilan Urheilijoiden talkoolaiset tanssittivat alakoululaisia ja pitivät yllä hyvää fiilistä. Mukana talkoohommissa oli talkoolaisia, jotka ovat olleet mukana jo monena vuonna. Tämä on ilmeinen osoitus siitä, että myös järjestäjille Pirkka Street Basket -tapahtuma on yksi vuoden hauskimmista päivistä.

 

Karkkilassa aurinkoisessa ja lämpimässä säässä kuultiin myös Paljon onnea vaan -laulu. Syntymäpäiväsankari Luukas Vendelin nautti syntymäpäivästään täysin mitoin katukoriksen parissa.

 

- Täällä on hauskaa ja katukorista pelatessa on tosi kivaa viettää syntymäpäivää, riemuitsi syntymäpäiväsankari Luukas Vendelin uusi koripallo kainalossaan.  

 

Pirkka Street Basket -tapahtuma keräsi taas lukuisia kehuja. Mietteitä ei tarvinnut edes kysyä, vaan hymy paistoi kauas koululaisten sekä muiden tapahtumassa vierailleiden kasvoilta. Tapahtuman tunnelma vetosi myös koululaisia kannustamaan tulleeseen Miikka Luosmaahan, joka on pelannut kaksi edellista kautta Korisliigaa Kouvoissa. 

 

- Hienoa nähdä tällaista meininkiä. Kannustan kaikkia koululaisia aloittamaan koripallon, sillä se sopii kaikille! Lyhyille ja pitkille. Tytöille ja pojille. Vasen- ja oikeakätisille, totesi Karkkilan Urheilijoiden kasvatti Miikka Luosmaa.

 

Kiertuerekan matka jatkuu seuraavaksi kohti Nokiaa. Tällä viikolla ehditään vierailla myös vielä Lappeenrannassa ja Orimattilassa.

 

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

 

Lue myös: Pirkka Street Basket Porissa (12.5.2017)
Lue myös: Pirkka Street Basket Loimaalla (15.5.2017)
Lue lisää: Pikkusudet  

Karkkilassa 230 alakoululaista pelasi katukorista
Pelien välissä tanssittiin myös letkajenkkaa
Kannustajia palkittiin mitaleilla
Synttärisankari Luukas sai lahjaksi Pikkusudet-pallon