EM-kotikisojen jälkipelit pelataan Susiklubilla

19.6.2017

Koripallon EM-kotikisojen (FIBA EuroBasket 2017) fanipalvelut ja tapahtumakokonaisuus täydentyvät virallisella jatkoklubilla, Susiklubilla. Kampin Circus-yökerhossa esiintyy kisaviikon aikana mm. Stig, Atomirotta ja Brother Firetribe. Susiklubi kutsuu fanit juhlimaan jokaisen Suomen ottelun jälkeen.

 

Susiklubi on vannoutuneille susijengifaneille tuttu kohtaamispaikka viime vuosien kisamatkoilta. Bilbaon MM-kisoissa ja Montpellierin EM-kisoissa Susiklubilla esiintyi loppuunmyydyillä keikoilla mm. JVG, Brädi ja Stig. Ensimmäistä kertaa kotimaan kamaralla järjestettävälle jatkoklubille on kutsuttu myös muiden turnausmaiden fanit – muun muassa yli 1500 Helsinkiin saapuvaa islantilaista fania.

 

Susiklubin pöytä on katettu räpillä ja rokilla

 

Susiklubin lavalle nousee viitenä otteluiltana kova joukko kotimaisia esiintyjiä. Klubi-isäntänä toimii kaikkina iltoina mm. Radio Helsingin DJ:nä ja urheiluselostajanakin tuttu Edu Kehäkettunen.

 

Susiklubin vahvistetut esiintyjät kisaviikolla:

 

  • Avausklubi torstai 31.8. (Suomi – Ranska): Brädi, Särre, Kalle Kinos.
  • Lauantai 2.9. (Suomi – Slovenia): Stig, DJ Tripledouble
  • Sunnuntai 3.9. (Suomi – Puola) MC Taakibörsta, DJ Tripledouble
  • Tiistai 5.9. (Suomi – Kreikka): Atomirotta
  • Päätösklubi keskiviikko 6.9. (Suomi – Islanti): Brother Firetribe

 

Lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 21.6.

 

Susiklubina toimiva Circus on Helsingin suurimpia ja maineikkaimpia keikkapaikkoja. Circus sijaitsee Kampissa lähellä Kansalaistorin Sudenpesää, tapahtumatoria joka toimii kisojen ajan Suomen suurimpana kisastudiona. Susiklubin kaikkien klubi-iltojen (K-18) liput maksavat 23,17€ (20,17€ + Ticketmasterin käsittelymaksu 3€). Lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterin verkkokaupassa keskiviikkona 21.6. klo 12.

 

Susiklubin ohjelmasta ja tapahtumatuotannosta vastaa myös Bilbaossa ja Montpellierissä Susiklubista vastannut Elämys Group.

 

Bändiesittelyt:

 

Brädi, Kalle Kinos ja Särre

 

Suomiräpin kovimmat korisfanit Brädi, Kalle Kinos ja Särre polkaisevat Susiklubin kunnolla käyntiin yhteiskeikalla. Herroilla on huhujen mukaan työn alla tuoretta aiheeseen liittyvää materiaalia.

Brädi, www: http://rahina.com/artist/bradi/
Brädi, FB: https://www.facebook.com/Bradi03

Kalle Kinos, FB: https://www.facebook.com/kallekinosmusic/

Särre, FB: https://www.facebook.com/sarreofficial/

 

Stig

 

Stigin rapin ja R’n’B:n kliseitä parodioiva tyyli on purrut yleisöön viime vuosina läpi maan. Lista- ja bilehittejä tehtaileva Stig saa Susiklubin tanssilattian varmuudella täyteen ja liikkeelle. Montpellierin EM-kisaviikon kohokohta monelle susijengifanille oli Stigin loppuunmyyty keikka maineikkaalla Rockstore-klubilla.

www: http://warnermusiclive.fi/artistit/stig/

FB: https://www.facebook.com/StigOfficial/?fref=ts

 

MC Taakibörsta

 

MC Taakibörstan paluukeikat Tavastialla olivat kiistatta kovimpia combackeja Suomen musiikkihistoriassa. Kolme loppuunmyytyä Tavastian keikkaa viiteen minuuttiin on legendaarisen klubin ennätys! Kotimaisen rap-skenen kulmakivat Davo Isotaaki, Setä Koponen ja DJ Didier ja Edu Kehäkettunen saattavat hyvinkin heittää Susiklubilla bändin viimeisen keikan koskaan.

FB: https://www.facebook.com/mctaakiborsta/

 

Atomirotta  

 

Raja-aitoja railakkaasti tuulettava Atomirotta yhdistelee musiikissaan mm. rockia, räppiä, funkia, punkia, bluesia, poppia ja hämmentää aineksista täysin omanlaista soppaa. Trio on ahkeralla keikkailulla hioutunut armottomaksi live-aktiksi, joka kannattaa ehdottomasti kokea elävänä. Atomirotta myy täysiä tupia ja festareita ympäri Suomen.

www: https://atomirotta.com/

FB: https://www.facebook.com/atomirotta/?fref=ts

 

Brother Firetribe

 

Suomen eeppisin rockbändi Brother Fireribe juhlii tänä vuonna 15-vuotista uraansa. Yhtye julkaisi alkuvuodesta neljännen studioalbuminsa, Sunboundin ja suuntaa syksyksi Eurooppaan. Tätä ennen megalavoihin tottunut bändi bändi tekee Susiklubin päättävän keikan, jolta on lupa odottaa paljon.

www: http://brotherfiretribe.com/

FB: https://www.facebook.com/brotherfiretribeofficial/?fref=ts

 

DJ Tripledouble 

 

Philadelphiasta kotoisin oleva Dj Tripledouble on kova levynkeräilijä, korisfriikki, aktivisti, hyväntekijä, sekä tämän lisäksi myös aivan mahtava Dj. Kun mies tuli edellisen kerran Dj-keikalle Suomeen reilut 10 vuotta sitten, oli hänen matkassaan muuan Dj Diplo. Dj Tripledouble tulee soittamaan mahtavaa bailumusaa genrerajoihin katsomatta Susiklubin viikonloppuun klubi-isäntä Edun tutkapariksi.

 

Edu Kehäkettunen

 

Susiklubin isäntä Edu Kehäkettunen on Olarin kasvatti, urheilumies, radiojuontaja, räppäri ja hyvän päälle ymmärtävä DJ. Edu pistää bileet käyntiin aina Susijengin pelin tauottua ja pitää korisfanit liikkeessä myöhään yöhön.

 

Susiklubin julkinen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterin verkkokaupassa keskiviikkona 21.6. klo 12.

 

Lue myös

 

Lisätiedot


Bilbaon MM-kisoista ja Montpellierin EM-kisoista tuttu Susiklubi nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa.
Susiklubin avaavat torstaina 31.8. suomiräpin kovimmat korisfanit Brädi, Kalle Kinos ja Särre (kuvassa).
Montpellierissäkin koriskansaa viihdyttänyt Stig nousee myös Helsingin Susiklubin lavalle. Kuva: Viivi Huuska
Tiistaina 5.9. pelattavan Suomi-Kreikka-ottelun jälkeen Circuksen tähtenä nähdään Atomirotta. Kuva: Jari Nurmi
Susiklubin viikon päättää keskiviikkona 6.9. Islanti-ottelun jälkeen esiintyvä Brother Firetribe.