Susijengin jahti jatkuu – helmikuun MM-karsintaottelun lipunmyynti käynnistyy 14.12.

7.12.2017

Susijengi jatkaa MM-kisapaikan metsästystä helmikuussa, kun se kohtaa vieraskentällä Islannin 23.2. ja isännöi Bulgariaa Helsingissä 25.2. Bulgaria-ottelun liput tulevat myyntiin 14.12.

 

MM-karsinnat käynnistyivät Susijengin osalta marraskuussa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Seuraavan kerran joukkue kokoontuu yhteen helmikuussa, kun edessä on ensin vieraspeli Islannissa ja sen jälkeen paluu kotiyleisön eteen Helsingin Jäähallissa.

 

Lipunmyynti Bulgaria-otteluun käynnistyy ensi viikon torstaina 14.12. kello 9.00.

 

MM-karsinnoissa kunkin alkulohkon neljä joukkuetta kohtaavat toisensa niin koti- kuin vieraskentällä ja lohkon kolme parasta etenee karsintojen seuraavaan vaiheeseen. Alkulohkoissa pelattujen otteluiden tulokset jäävät voimaan, jolloin jokaisen ottelun tärkeys korostuu jo alkuvaiheessa. Islannin ja Bulgarian lisäksi Susijengin MM-karsintalohkossa pelaa Tshekki.

 

Suomi–Bulgaria pelataan tutussa sudenpesässä, Helsingin Jäähallissa sunnuntaina 25.2. klo 18.30 alkaen. Lipunmyynti otteluun käynnistyy 14.12. osoitteessa lippu.fi/susijengi.

 

Lippujen hinnat

1. kategoria                                         59,50 €
2. kategoria                                         44,50 €
3. kategoria                                         29,50 €
4. kategoria                                         14,50 €

Alle 3-vuotiaat pääsevät sylissä ilmaiseksi.

 

Lisäksi myynnissä on courtside-lippuja (89,50 €) ja erikoishintaisia näkörajoitepaikkoja (14,50 €). Näkörajoitepaikat sijaitsevat D3- ja B3- päätykatsomoissa ja niiltä näkee kentälle erinomaisesti, mutta tulostaulu on näkökentän tavoittamattomissa. FIBA:n MM-karsinta-applikaatiolla paikoilla istuva katsoja näkee kuitenkin tilanteen reaaliajassa omalta älypuhelimeltaan. Näkörajoitepaikkoja on myynnissä rajoitettu määrä.

 

 

Lue myös:

 


Susijengi nähdään kotiyleisön edessä Helsingissä seuraavan kerran sunnuntaina 25.2.2018.
Helmikuun maajoukkueikkunassa Shawn Huffin kipparoima Susijengi kohtaa ensin vieraissa Islannin 23.2. ja sen jälkeen kotikentällä Bulgarian.
Lipunmyynti Bulgaria-otteluun käynnistyy ensi viikon torstaina 14.12. kello 9.00. Kuvat: Ville Vuorinen