Salin ja Koponen loistivat parhaina pistemiehinä keskinäisessä ottelussa

15.4.2018 Sasu Salin pääsi jälleen paukuttelemaan Petteri Koposelle henkseleitään, kun Malaga päihitti Barcelonan jo neljännen kerran tällä kaudella. Susijengin tähtikaksikko oli ilmiliekeissä tykittäen peräti yhdeksän kolmen pisteen heittoa sisään ja molemmat olivat myös joukkueidensa parhaat pistemiehet.

Petteri Koponen ja Sasu Salin olivat hurjassa heittovireessä. (Kuva: Ville Vuorinen)

Roope Ahosen vahva iltapuhde ei riittänyt voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)

Barcelona kiri Malagan 17 pisteen taukojohdon kiinni ja käväisi päätösneljänneksellä johdossa, mutta Malaga pystyi kuitenkin pitämään pintansa loppuun asti napaten tärkeän 80-78 (44-26)-voiton. Salin loisti Malagan pistetykkinä, kun hän upotti kuudesta kolmen pisteen heittoyrityksestään viisi sisään ja keräsi yhteensä 16 pistettä. Tilastot kaunistuivat myös yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Koponen teki niin ikään jälleen tarkkaa työtä sukittamalla kolmen pisteen heittonsa 4/5 ja kasasi 14 pistettä, yhden levypallon ja kolme syöttöä. Barcelona on sarjassa kolmantena ja Malaga viidentenä.

LEB Orossa Roope Ahosen 14 pistettä eivät riittäneet Ourenselle voittoon Barcelonan kakkosjoukkuetta vastaan. Barcelona oli kotonaan vahvempi 83-69 (49-29)-numeroin. Ahosen tilastoihin lisättiin myös neljä levypalloa, yksi syöttö ja kaksi riistoa. Ourense on sarjassa 11.

Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt oli lähellä yllättää sarjakärki Bayern München, mutta Bayern nousi päätösneljänneksellä 87-83 (37-41)-voittoon. Huff urakoi puoli tuntia ja kasasi sinä aikana neljä pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Frankfurt on sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena.

Gerald Lee Junior ei pelannut, kun Maccabi Ashdod jatkoi vahvaa menoaan Israelin liigassa voittamalla kotikentällään Maccabi Haifan (43-28). Ashdod on sarjassa kolmantena.

 
22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

18.3.2024 10:51 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtorannan Nördlingenille kirvelevä finaalitappio cupissa

Roosa Lehtorannan Angels Nördlingen oli kiinni Saksan cupin voitossa aina viimeisille sekunneille saakka, mutta joutui lopulta tyytymään kakkospaikkaan.

18.3.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin juhli tärkeää voittoa suomalaiskohtaamisessa

Espanjassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin matkasi Teneriffasta Alexander Madsenin vieraaksi Andorraan. Remu Raitasen Caceres otti myös tärkeän voiton Espanjassa.

15.3.2024 18:54 Suomalaiset ulkomailla

Roosa Lehtoranta taistelee Saksan cupin mestaruudesta – ”Tähtäin on, että voitamme”

Saksan cupin neljän joukkueen lopputurnaus pelataan viikonloppuna ja suomalaispelaajista mukana nähdään Angels Nördlingenin joukkuetta edustava Roosa Lehtoranta. Lehtoranta lähtee viikonloppuun toiveikkain mielin.

15.3.2024 08:24 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball EuroCupin välieriin

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball eteni EuroCupin välieriin. Mestarien liigassa Sasu Salinin Teneriffa varmisti puolivälieräpaikan.

11.3.2024 08:07 Suomalaiset ulkomailla

Awak Kuier taistelee EuroCupin finaalipaikasta – Anissa Pounds juhli suomalaiskohtaamisen voittoa

EuroCupin välierät alkoivat viime viikolla ja Awak Kuierin Reyer Venezia petasi jännittävät lähtöasetelmat toiseen osaotteluun. Anissa Pounds pääsi paukuttelemaan henkseleitään Saksassa suomalaiskohtaamisen voiton kunniaksi.

11.3.2024 07:44 Suomalaiset ulkomailla

Elias Valtonen siivitti Granadan tärkeään voittoon

Elias Valtosen mainiot esitykset Granadan paidassa saivat jatkoa, kun hän pääsi juhlimaan ensimmäistä voittoaan uuden seuransa riveissä.

Näytä lisää vastaavia