Jouni Grönroos palaa valmennuksen pariin

12.10.2007 Kouvot miesten Suomen mestariksi keväällä 2004 valmentanut Jouni Grönroos, 40, palaa aktiivivalmennuksen pariin. Grönroos ottaa luotsattavakseen A-poikien valtakunnallisessa I divisioonassa ja miesten II divisioonassa pelaavan KoriKouvot. Tehtävä on päätoiminen.

Jouni Grönroos valmensi Kouvoja mestaruuskauden lisäksi myös 2002-03. Pääsarjakokemusta Grönroosilla on lisäksi Panttereista 2000-01 ja KTP:stä 2004-05.  

- On todella hienoa saada Jouni takaisin Kouvoihin. Me tunnemme entuudestaan Jounin ja hän tuntee meidät. Yhteistyömme sujui jo aikaisemmalla kerralla loistavasti ja olemme vakuuttuneita, että hänen persoonansa ja ammattitaitonsa auttaa kehitysjoukkueemme pelaajia suuresti, kommentoi Kouvojen tyytyväinen toimitusjohtaja Jukka Kyöstilä.

Kouvot panostaa valmennukseen ja pelaajien kehittämiseen aiempaa voimakkaammin, josta kertoo Grönroosin tuoreen pestin päätoimisuus.

– Hänen mukaan saaminen auttaa meitä toteuttamaan strategian mukaista pitkäjänteistä työtä, jonka tuloksena tulemme näkemään uusia Korisliiga-pelaajia. Lisäksi hän pystyy osallistumaan yhteistyöhön edustusjoukkueemme kanssa muutenkin, Kyöstilä lisää.

- Kouvot on hieno organisaatio, johon on mukava palata. Seura on ymmärtänyt mikä on tärkeää seuratoiminnan – niin urheilullisen kuin tausta-asioiden kannalta – nykypäivänä tärkeää. Jatkuvuuden takaamiseksi pitää panostaa niin junioritoimintaan kuin organisaatioon ja juuri näin Kouvot on tehnyt, kiittelee Grönroos.

KoriKouvot muodostuu pääosin vuosina 1990 ja 1991 syntyneistä nuorukaisista, jotka ovat vielä ensi kaudellakin A-junioreita. 15 pelaajan ryhmässä on muutama kokeneempikin pelaaja, mm. viime kaudella Kouvojen edustusjoukkueessa pelannut Juho Kailio. Joukkueen kakkosvalmentajana toimii Kari Kurronen.



Lisätietoja: http://www.kouvot.fi/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia