Koripalloliiton yritysverkosto kasvaa huippuvauhtia

8.11.2007 Syksyllä 2007 perustettu Koripalloliiton ”Menossa Mukana” -yritysverkosto sai torstaina jo 25. yritysjäsenensä. ”Menossa mukana” –verkosto kokoaa yhteen talouselämän ja urheilun vaikuttajia ja toimijoita. Jäsenyritykset hyötyvät muiden verkostossa olevien yritysten tuotteista ja palveluista samalla, kun yritykset tukevat suomalaisen koripallon kehittämistä.

- Kasvunäkymät ovat edelleen hyvät ja tämän tyyliselle palvelulle on selkeästi kysyntää. Koripalloliiton rooli on kerätä jäsenet ja niiden tarjoamat tuotteet ja palvelut yhteen niin, että toiminta hyödyttää myös jäsenten verkostoitumista ja liiketoimintaa. Kevään 2008 aikana jäsenmäärä on tarkoitus kasvattaa viiteenkymmeneen, Koripalloliiton myyntijohtaja Visa Heinonen kertoo. 

Heinosen mukaan tämäntyyppinen verkostoituminen ja muihin talous- ja urheiluelämän vaikuttajiin tutustuminen on osa nykyaikaista markkinointia, minkä jäsenyritykset ovat huomanneet. 

- Lisäksi koripallo etenkin maajoukkuetasolla on mennyt eteenpäin ja Suomen miesten nousu Euroopan A-divisioonaan ja EM-kisojen karsintaan lisää lajin näkyvyyttä ja tuo Suomeen maanosan huippumaita. Näihin tapahtumiin yritysten on helppo tuoda yhteistyökumppaneitaan etenkin kun kotikentän eli Vantaan Energia Areenan tilat ja VIP-palvelut toimivat upeasti, Heinonen arvioi. 

Menossa Mukana –verkoston jäsenet ovat: 

Juridia, WSOYpro, Saimaa Lines, Vineyard International, Jyväskylän Vaihtoautot, Suomen Terveysmaailma, Microsoft Finland, UPO Kodinkoneet, Persona Consulting, Vantaan Energia, Relacom Finland, MicroMedia, Powerhouse, Konttorityö, Olympus, MPS-Yhtiöt, Energia Areena, Sincotron Finland, G4S Security, DMP, Stanton Chase, Talentum, Vacon, CebCo sekä Hasan & Partners. 

Oletko kiinnostunut liittymisestä verkostoon? 

Ota yhteyttä myynti- ja markkinointijohtaja Visa Heinoseen, 0400-666 654, visa.heinonen@koripalloliitto.fi.



Lisätietoja: /koripalloliitto/
 

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

16.6.2016 12:00 Liittoa koskeva tiedote

NBA, FIBA ja Suomen Koripalloliitto isännöivät ensimmäisen Basketball Without Borders –leirin Suomessa

National Basketball Association (NBA), kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) ja Suomen Koripalloliitto julkaisivat torstaina järjestävänsä yhteistyössä Euroopan Basketball Without Borders –leirin (BWB) Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla syyskuun 7.-10. päivinä 2016. NBA:n ja FIBA:n globaaliin koripallon kehitys- ja yhteisöllisyysohjelmaan kuuluva leiri rantautuu näin ensimmäistä kertaa Suomeen. BWB juhlii tänä kesänä 15-vuotista taivaltaan.

10.6.2016 Pohjoinen alue

Vartiainen kehittämään seura- ja kilpailutoimintaa, Pelkonen Korisliigaa

Suomen Koripalloliiton organisaatioon on tehty kaksi nimitystä. Seura- ja kilpailutoiminnan johtajaksi on nimitetty Susanna Vartiainen. Leviltä Koripalloliittoon siirtyvä Janne Pelkonen on puolestaan nimitetty Korisliigan myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

Susi-tunnuksen päivitys täydentää koripalloperheen uuden visuaalisen ilmeen

Suomen Koripalloliitto on julkaissut maajoukkueiden käyttämästä Susi-tunnuksesta päivitetyn version. Virtaviivaistettu Susi-tunnus täydentää koripallon laaja-alaisen visuaalisen ilmeen uudistuksen, jonka myötä eri sarjojen, liiton ja maajoukkueiden tunnukset muodostavat yhtenäisen tunnusperheen.

16.3.2016 Pohjoinen alue

Kokenut media-alan ammattilainen toimitusjohtajaksi Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Jari Tourusen, 52. Tourusella on vankka ja laaja-alainen kokemus media-alan johtotehtävistä. Koripalloliiton palveluksessa Tourunen aloittaa toukokuun alussa.

25.1.2016 23:59 Pohjoinen alue

Koripallo uuteen lisenssiennätykseen

Suomalainen koripalloperhe on kasvanut lisenssimäärillä mitattuna isommaksi kuin koskaan aiemmin. Pelikaudella 2015-16 on lunastettu tähän mennessä 17 110 koripallolisenssiä, jonka myötä lähes 20 vuotta vanha ennätys siirtyi historiaan.

4.12.2015 Pohjoinen alue

Oulussa huimat 1200 lasta liikkui Pikkusudet-korisriehassa

Oulun NMKY, Suomen Koripalloliitto, Oulun kaupungin koululiikunta ja Ruokakesko järjestivät yhteistyössä Suomen suurimman koululaisten koripalloturnauksen. Pikkusudet-korisriehan tahdissa liikkui Ouluhallissa 2.-3.12.2015 peräti 1200 lasta.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

Näytä lisää vastaavia