Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin Suomen Cupin finaalien suojelijaksi

21.11.2007 Vantaan Energia Areenalla 7.-9.12.2007 järjestettävän sisäpalloilulajien Suomen Cupin finaalitapahtuman suojelijana toimii kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin. Koripallon miesten finaalissa ovat vastakkain pari Kouvot-Lappeenrannan NMKY ja naisten finaalissa Catz kohtaa Espoo Teamin. Ennakkolipunmyynti on käynnissä.

Lauantai-iltapäivä 8.12. on pyhitetty koripallolle.

- Cup-finaalien järjestäminen sisäpalloilulajeissa yhdessä yhtenä viikonloppuna on oivallinen hanke. Sisäpalloilua seuraavilla on mahdollisuus nauttia kolmen päivän aikana kahdeksan ottelun tapahtumakokonaisuudesta. Suomen johtavat sisäpalloilulajit koripallo, käsipallo, lentopallo ja salibandy ovat ensimmäistä kertaa yhdessä järjestämässä Suomen Cupin finaaleja. Aiemmin näitä yhteisfinaaleja on muutaman vuoden ajan järjestetty kolmen lajin voimin, kertoo kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin.

- Kulunut vuosi on kaikille Vantaalla mukana oleville lajeille ollut eteenpäinmenon vuosi. Voi hyvin sanoa, että joukkuepalloilulle on olemassa selvää nostetta, ministeri Wallin jatkaa.

- Kotimaisen sarjatoiminnan syyskauden huipennukseksi rakennettu Cup finaali on ministerin myötä saanut tunnustuksen, että olemme oikealla tiellä tapahtumamme kehittämisessä, kertoo Cup-tapahtuman puheenjohtajana toimiva Juha Zitting.

Palloilulajien Suomen Cupin finaalit pelataan 7.-9.12.2007 Vantaan Energia Areenalla. Koripallon naisten finaali on lauantaina 8.12. klo 16.00 ja miesten finaali klo 18.30.

Lippupaketit kaikille jäsenseuroille

Korisfinaaleihin on myynnissä ennakkoon lippupaketteja Koripalloliiton jäsenseuroille. Seuraliput on tilattava Lippupisteestä puhelimitse (0600 900 900, puhelun hinta 1,50 euroa/min + pvm.) tai suoraan myyntipisteestä. Muista mainita tilatessasi seuratarjouksesta. Seuralippuja ei ole mahdollista tilata verkkokaupan kautta. Minimitilaus on kymmenen lippua. Suomen Cup -finaalien seuratarjous (10 € / 5 € katsomosta riippuen) on voimassa 30.11. asti.

Lipunmyyntiin pääset tästä.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia