Antti Papinaho ei jatka Katajan valmentajana

2.1.2008 Korisliigan häntäpäähän juuttunut Joensuun Kataja vaihtaa päävalmentajaa. Katajan päävalmentajana syksyllä aloittaneen Antti Papinahon korvaavat jo keskiviikkoillan Pyrintö-ottelussa kakkosvalmentaja Antti Hurri ja loukkaantumisen takia sivussa oleva Sami Lehtoranta.

Katajan manageri Jarkko Miinin sanoo ratkaisun syntyneen uudenvuodenpäivänä hyvässä yhteisymmärryksessä Papinahon kanssa.

 

- Kaikki muut kivet on käännetty ja tähän päädyttiin yhteisymmärryksessä valmentajan kanssa. Menestys on ollut liian huonoa eli voittoja on kertynyt liian vähän, Miinin summaa Karjalaisen verkkosivuilla.

 

Katajan päävalmentajana 1+2-vuotisella sopimuksella toiminut Papinaho jatkaa Katajan organisaatiossa kevään ajan muissa tehtävissä. Uuden valmentajan seura aikoo etsiä mahdollisimman nopeasti.

 

- Nimiä on ollut esillä paljon ja joihinkin ehdokkaisiin olemme jo ehtineet olla yhteydessä. Tavoitteemme on joka tapauksessa selviytyä pudotuspeleihin, Miinin jatkaa.

 

Keskiviikkoiltana kotikentällään Joensuun Areenassa Tampereen Pyrinnön kohtaava Kataja on voittanut 22 ottelustaan ainoastaan seitsemän ja on Korisliigassa kymmenentenä.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/korisliiga/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia