Korisliiton yritysverkostossa jo yli sata jäsenyritystä

13.6.2008 Koripalloliiton kokoamaan Menossa Mukana -yritysverkostoon on reilun puolen vuoden aikana liittynyt jo yli sata yritystä. Verkoston kasvuvauhti näyttää edelleen hyvältä: Viimeisen kahden viikon aikana mukaan liittyi viisi uutta jäsentä.

Menossa Mukana -verkosto perustettiin syksyllä 2007. Verkoston tarkoituksena on tarjota yrityksille markkinapaikka, jossa ne voivat tarjota toisilleen tuotteita ja palveluita samalla kun toiminta tukee koripallon kehittämistä. Koripalloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Visa Heinosen mukaan konsepti on osoittanut toimivuutensa. 

- Vastaanotto yritysmaailmassa on ylittänyt kaikki odotukset. Yritykset ovat löytäneet verkoston ja osallistuminen toimintaan on aktiivista. Kaiken kaikkiaan voi sanoa, että tällaiselle uudenlaiselle markkinointikonseptille on ollut selkeä tilaus, Heinonen arvioi. 

Heinosen mukaan konseptia on mahdollista kasvattaa kahdensadan yrityksen toimivaksi yhteistyöverkoksi mahdollisesti vielä kuluvan vuoden aikana. 

- Suurempi jäsenmäärä hyödyttää luonnollisesti jäseniä kasvaneiden kontaktien myötä, Heinonen sanoo. 

Jäsenyyttä vastaan yritys voi osallistua Menossa Mukana -verkostotilaisuuksiin, joita järjestetään noin kahden kuukauden välein. Tilaisuuksissa ja niiden ulkopuolella solmitaan kontakteja muihin verkostojäseniin, tutustutaan ja edistetään omaa liiketoimintaa. Verkoston jäsenet saavat myös muita etuja, kuten mahdollisuuden osallistua koripallotilaisuuksiin jäsenhinnalla. 

- Lajille merkittävin etappi ovat miesten ja naisten maajoukkueiden EM-karsinnat loppukesällä. Näiden yhteyteen rakennetaan monipuolista ohjelmaa ja näkyvyyttä, joissa moni verkoston jäsen on osallisena. Karsintoja seuraamaan järjestetään matkat ainakin Unkariin ja Italiaan, Heinonen kertoo.

Kiinnostunut liittymisestä verkostoon?  

Ota yhteyttä myynti- ja markkinointijohtaja Visa Heinoseen, 0400 666 654, visa.heinonen@koripalloliitto.fi.

Menossa Mukana –jäsenyritykset ja lisätietoa verkoston toiminnasta löytyy osoitteesta www.menossamukana.fi.



Lisätietoja: http://www.menossamukana.fi/
 

Koripalloliiton ja K-ryhmän yhteistyö jatkuu vahvana – liikunnan riemua tarjottu jo yli 42 000 lapselle

Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmän päivittäistavaratoimiala ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyölleen. Lasten liikuttamiseen keskittyneen yhteistyön helmiä ovat olleet Pikkusudet -tapahtumat sekä Pirkka Street Basket -kiertue, joiden avulla on tarjottu liikunnan riemua jo yli 42 000 lapselle.

Susijengi ja 3 Step IT jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

Susijengin ja 3 Step IT:n monivuotinen ja menestyksekäs yhteistyö jatkuu uuden sopimuksen myötä ainakin seuraavat kaksi vuotta.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

16.6.2016 12:00 Liittoa koskeva tiedote

NBA, FIBA ja Suomen Koripalloliitto isännöivät ensimmäisen Basketball Without Borders –leirin Suomessa

National Basketball Association (NBA), kansainvälinen koripalloliitto (FIBA) ja Suomen Koripalloliitto julkaisivat torstaina järjestävänsä yhteistyössä Euroopan Basketball Without Borders –leirin (BWB) Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla syyskuun 7.-10. päivinä 2016. NBA:n ja FIBA:n globaaliin koripallon kehitys- ja yhteisöllisyysohjelmaan kuuluva leiri rantautuu näin ensimmäistä kertaa Suomeen. BWB juhlii tänä kesänä 15-vuotista taivaltaan.

10.6.2016 Pohjoinen alue

Vartiainen kehittämään seura- ja kilpailutoimintaa, Pelkonen Korisliigaa

Suomen Koripalloliiton organisaatioon on tehty kaksi nimitystä. Seura- ja kilpailutoiminnan johtajaksi on nimitetty Susanna Vartiainen. Leviltä Koripalloliittoon siirtyvä Janne Pelkonen on puolestaan nimitetty Korisliigan myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

Susi-tunnuksen päivitys täydentää koripalloperheen uuden visuaalisen ilmeen

Suomen Koripalloliitto on julkaissut maajoukkueiden käyttämästä Susi-tunnuksesta päivitetyn version. Virtaviivaistettu Susi-tunnus täydentää koripallon laaja-alaisen visuaalisen ilmeen uudistuksen, jonka myötä eri sarjojen, liiton ja maajoukkueiden tunnukset muodostavat yhtenäisen tunnusperheen.

16.3.2016 Pohjoinen alue

Kokenut media-alan ammattilainen toimitusjohtajaksi Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Jari Tourusen, 52. Tourusella on vankka ja laaja-alainen kokemus media-alan johtotehtävistä. Koripalloliiton palveluksessa Tourunen aloittaa toukokuun alussa.

25.1.2016 23:59 Pohjoinen alue

Koripallo uuteen lisenssiennätykseen

Suomalainen koripalloperhe on kasvanut lisenssimäärillä mitattuna isommaksi kuin koskaan aiemmin. Pelikaudella 2015-16 on lunastettu tähän mennessä 17 110 koripallolisenssiä, jonka myötä lähes 20 vuotta vanha ennätys siirtyi historiaan.

4.12.2015 Pohjoinen alue

Oulussa huimat 1200 lasta liikkui Pikkusudet-korisriehassa

Oulun NMKY, Suomen Koripalloliitto, Oulun kaupungin koululiikunta ja Ruokakesko järjestivät yhteistyössä Suomen suurimman koululaisten koripalloturnauksen. Pikkusudet-korisriehan tahdissa liikkui Ouluhallissa 2.-3.12.2015 peräti 1200 lasta.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

Näytä lisää vastaavia