Joonas Iisalo ToPo Akatemian päävalmentajaksi

1.5.2012 Joonas Iisalo, 26, on nimetty ToPo Akatemian päävalmentajaksi kaudelle 2012-13. Iisalo vastaa ToPo:n miesten I divisioonan sekä A-junioreiden joukkueiden valmentamisesta.

Nuori, mutta jo moneen ehtinyt Joonas Iisalo on ToPo Akatemian uusi päävalmentaja. Kuva Francois Perthuis.

- Olemme ToPo junioreissa tyytyväisiä uudesta valmennusrekrytoinnistamme. Joonaksen ammattitaidolla luomme ToPo Akatemian toimintaan hyvän jatkuvuuden. Toivottavasti saamme myös yhteistyön toimimaan entistä paremmin liiga-ToPon kanssa, sanoo ToPo junioreiden puheenjohtaja Tuomas Honkanen.

Nuoresta iästään huolimatta, Iisalolla on pitkä meriittilista valmentajana. Hän on toiminut Espoon Hongan liigajoukkueen fysiikka- ja apuvalmentajana, 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen apuvalmentajana, Espoo Basket Teamin valmennuspäällikkönä, Honka Akatemian fysiikkavalmentajana sekä Tapiolan Hongassa useamman vuoden päätoimisena valmentajana. Tulevana kesänä Iisalo kuuluu 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennustiimiin.

Iisalo on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon (taso 4) ja hän saa tulevana viikonloppuna valmiiksi huippukoripallovalmentajatutkinnon (HKVT).

Omalta pelaajauraltaan Iisalolla on tilillään 19 liigaottelua sekä seitsemän nuorten maaottelua.

- Olen monella tapaa innoissani uudesta valmennuspestistä. Millään muulla seuralla pääkaupunkiseudulla ei ole tarjota pelaajille samanlaista polkua kuin ToPolla eli Korisliiga, miesten I divisioona sekä A-pojat. Tarkoituksenamme on rakentaa tiivis ja toimiva yhteistyö liiga-ToPon kanssa, ja löytää jokaiselle pelaajalle oikeanlainen kehittymisympäristö, sanoo Iisalo. 

 
11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

28.9.2023 12:00 Miesten I divisioona A

Uusi Koristv-palvelu välittää kaikki divisioonaottelut kotikatsomoihin

Tulevalla kaudella miesten I divisioona A ja B sekä naisten I divisioona näkyvät SolidSportin alustalle rakennetussa Koristv-palvelussa. Kaikki divisioonien ottelut tuotetaan automaattikameroilla.

18.8.2023 16:00 Naisten I divisioona

Naisten Korisliigan sekä divisioonien sarjaohjelmat kaudelle 2023–2024 on julkaistu

Kamppailu Suomen mestaruudesta naisten osalta käynnistyy syys-lokakuun vaihteessa ja mestari on selvillä viimeistään 29.4. Naisten Korisliigassa pelataan yhdeksän joukkueen kolminkertainen sarja.

21.6.2023 09:45 Korisliiga

Koripalloliiton vuosittaiset palkinnot nyt julkaistu

Koriskauden 2022-23 parhaat on valittu. Nuorten sarjojen sekä Seurapalveluyksikön palkittavat ovat vastaanottaneet palkinnot henkilökohtaisesti seurojen tapahtumissa kevään ja kesän aikana. Löydät listan kaikista palkituista sivun alaosasta.

20.6.2023 19:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2023–24 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2023–24. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 9 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään tulevalla kaudella 64 joukkuetta.

15.4.2023 20:38 Miesten I divisioona A

Bisons ja Raholan Pyrkivä voittoihin divarin finaaleissa

Bisons Loimaa kaatoi Jyväskylä Basketball Academyn 94-86 I divisioona A:n avausfinaalissa. Raholan Pyrkivä oli puolestaan toistamiseen PuHu Junioreita vahvempi I divisioona B:n puolella 81-77.

26.3.2023 19:56 Miesten I divisioona A

ToPo paineli välieriin, muissakin divareissa pistettiin sarjoja katki

Torpan Pojat nappasi toisen voiton ja samalla paikan I divisioona A:n välieriin. B:n sekä naisten I divisioonan puolella kolme joukkuetta varmisti välieräpaikan sunnuntaina.

25.3.2023 21:38 Miesten I divisioona A

JBA ja Kipinä Basket välieriin, Bisons onnistui pakkoraossa

Lauantaina miesten I divisioona A:n välieriin tiensä raivasivat JBA sekä Kipinä Basket. Bisons Loimaa siirsi voitolla ratkaisun tiistaille.

23.3.2023 21:44 Miesten I divisioona A

JBA veti pidemmän korren akatemiajoukkueiden kohtaamisessa – Divari B:ssä yllätyksiä

Miesten I divisioona A:n ja B:n sekä naisten I divisioonan puolivälieräsarjojen ensimmäisiä osia pelattiin torstaina.

22.3.2023 20:43 Miesten I divisioona A

Divarien pudotuspelit ryminällä käyntiin: Raiders tyly vieras Loimaalla

Osa miesten I divisioona A:n ja B:n sekä naisten I divisioonan puolivälieräsarjoista käynnistyi keskiviikkona.

Näytä lisää vastaavia