Laituri Bullock on Karhun toinen amerikkalaiskiinnitys

15.7.2012

196-senttinen, 25-vuotias amerikkalaislaituri J’Nathan Bullock on allekirjoittanut yhden vuoden mittaisen sopimuksen Korisliigaa pelaavan Kauhajoen Karhun kanssa. Bullock on Karhun toinen amerikkalaiskiinnitys kaudelle 2012/13.

Bullock pelasi viime kaudella Karhun tulevan amerikkalaispelinrakentajan Giordan Watsonin kanssa samassa Grindavikin joukkueessa Islannissa voittaen liigan runkosarjan ja mestaruuden. Bullockin keskiarvot viime kaudelta olivat 21,4 pistettä, 9,6 levypalloa, 1,8 syöttöä ja 1,1 riistoa ottelua kohden. Ennen Islantia Cleveland Staten kasvatti on ehtinyt pelata ammatikseen Australiassa ja Belgiassa.

 

– Bullock on iso laitahyökkääjä, joka pystyy pelaamaan kolmos- ja nelospaikkaa. Hän pystyy tekemään pisteitä sekä korin alta että keskietäisyydeltä ja heittämään kolmosia. Hän on urheilullinen ja voimakas pelaaja, joka pystyy puolustamaan myös sisäpelaajia, kehuu Karhun päävalmentaja Ari Tammivaara.

 

Karhun sopimuspelaajat kaudelle 2012/13 ovat J’Nathan Bullock, Giordan Watson, Ilkka Vuori, Kristofer Clement, Niko Mattila, Henri Hirvikoski, Jussi Eskola, Marcel Liukko sekä Matias Ojala.

 

Lisätietoja: Karhun tiedote