Joel Heinikoski LrNMKY:n takalinjoille

17.7.2012 Lappeenrannan NMKY vahvistaa pelintekijäosastoaan nuorten maajoukkuepelaaja Joel Heinikoskella. 185-senttinen, 20-vuotias Heinikoski siirtyy LrNMKY:yn Forssan Koripojista. Tällä hetkellä Heinikoski suorittaa varusmiespalvelustaan Lahden Urheilujoukoissa.

Joel Heinikoski siirtyy Forssasta Lappeenrantaan. Kuva: Tytti Nuoramo.

Heinikoski tehtaili viime kaudella ToPo Akatemian I divisioonajoukkueessa 8,9 pistettä ottelua kohden ennen siirtymistään Forssan Koripoikiin, joka nousi kauden päätteeksi Korisliigaan. Nuorten maaotteluita ToPon kasvatti on pelannut 54 kappaletta.

 

– Heinikoski tuo tarvittavaa laajuutta pelaajistoomme. Olen tyytyväinen, että ”Jopi” näki Lappeenrannan parhaimpana vaihtoehtona uransa kannalta. Kuten aikaisemminkin, pyrimme kasaamaan joukkueeseen motivoituneita ja läpimurtoa tekeviä nuoria pelaajia, kertoo päävalmentaja Lassi Tuovi LrNMKY:n tiedotteessa.

 

– Olen kuullut Lassista (Tuovi) pelkkää hyvää, ja muutenkin uskon Namikan olevan minulle tällä hetkellä koripalloilullisesti paras vaihtoehto. Samoin uskon, että (apuvalmentaja) Juha Stenillä on entisenä takamiehenä minulle paljon annettavaa, arvioi Heinikoski.

 

LrNMKY on myös vahvistanut harjoitusrinkiään kolmella seuran omalla kasvatilla. Takamiehet Teemu Turunen ja Anselmi Ilvonen sekä laituri Miki Puittinen harjoittelevat ja pelaavat edustusjoukkueen vahvuudessa aina syskuun loppuun asti.

 

LrNMKY:llä on voimassa pelaajasopimukset ensi kaudesta Joel Heinikosken, Anttoni Tapion, Henri Välimaa, Antti Niskasen, Tuomas Viertolan ja Matt Gibsonin kanssa. Joukkuetta pyritään täydentämään vielä kahdella kokeneemmalla kotimaisella pelaajalla ja kahdella amerikkalaisvahvistuksella.

 

Lisätietoja: LrNMKY:n tiedote


Asiat

 
6.4.2024 21:22 Korisliiga

BC Nokia repi avausvoiton tuplajatkoaikatrilleristä

Korisliigan neljästä puolivälieräsarjasta viimeinen käynnistyi, ja avausvoiton otti kotietua nauttiva Nokia.

5.4.2024 21:03 Pääjuttu

Korisliigan playoffit käyntiin: Kauhajoki mitätöi Vilppaan kotiedun ja Korihait avasi rytinällä

Miesten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset puolivälieräottelut. Seagulls ja Korihait voittivat kotona, Kauhajoki yllätti vieraskentällä.

4.4.2024 13:15 Korisliiga

Playoff-ennakossa Korihait, Kataja, Vilpas ja Kauhajoki – neljä kilpailijaa, joiden sarjajärjestys ratkesi vasta viimeisenä iltana

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Nyt toisessa playoff-ennakossa esittäytyvät kotietua nauttivat Korihait ja Salon Vilpas sekä heidän vastustajansa Kataja Basket ja Kauhajoki.

4.4.2024 08:33 Korisliiga

Playoff-ennakossa Seagulls, Nokia, Kouvot ja Kobrat: ”Tämä on tasaväkisin Korisliiga-kausi vuosiin”

Korisliigan pudotuspelikevät käynnistyy puolivälierillä perjantaina. Ensimmäisessä playoff-ennakossa esittelyssä kotietua nauttivat Helsinki Seagulls ja BC Nokia sekä alemmasta jatkosarjasta ponnistaneet vastustajat Kobrat ja Kouvot.

3.4.2024 13:45 Korisliiga

Jatkosarjat triplatuplaan lopettanut Korihaiden Jalen Jackson maaliskuun kuukauden pelaaja

Kotiedun ja kolmannen sijan napanneen Korihaiden monipuolinen Jalen Jackson on valittu Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 13:34 Erotuomarit

Korisliigan pudotuspelivaiheen erotuomarit on valittu

Korisliigakausi huipentuu perjantaina alkaviin pudotuspeleihin, jotka ovat kauden kohokohta myös erotuomareille. Tänä vuonna pudotuspelikierrokset hoidetaan yhteensä 17 erotuomarin voimin.

2.4.2024 10:12 Korisliiga

Pantterijahti perjantaina käyntiin – Korisliigan puolivälieräsarjojen ohjelma vahvistettu

Korisliigan puolivälieräsarjat käynnistyvät perjantaina 5.4. kolmen ottelusarjan voimin. BC Nokian ja Kouvojen välinen sarja käynnistyy lauantaina 6.4.

30.3.2024 19:24 Korisliiga

Korisliigan playoff-parit ratkottu – Hannes Pöllä palasi pelikentille, Lauri Kallio rikkoi piste-ennätyksensä

Korisliigan jatkosarjat pelattiin loppuun, ja viimeisetkin otteluparit puolivälieriin vahvistuivat.

30.3.2024 07:55 Korisliiga

Korisliigan jatkosarjat huipentuvat TV:ssä – Korihaiden ja Kauhajoen ottelu suorana Jimillä

Korisliigan lauantaisessa päätöskierroksessa suurin mielenkiinto osuu taisteluun puolivälierien kotiedusta, jossa kahdesta paikasta taistelevat Korihait, Kataja Basket, Kauhajoki ja Salon Vilpas.

27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

Näytä lisää vastaavia