PuHu Juniorit ja Nilan Bisons palkittiin Urheilugaalassa

15.1.2013 Koripallo oli vahvasti esillä tiistaina järjestetyssä Suomen Urheilugaalassa. Vantaalainen PuHu Juniorit voitti Hyvä Seura –kilpailun, kun liigatulokkaana heti Suomen mestaruuden voittanut Nilan Bisons palkittiin puolestaan Vuoden urheilumarkkinointiteosta.

Koripalloseura PuHu Juniorit palkittiin Urheilugaalassa Hyvä Seura -palkinnolla.

"Puskista" koripallon Suomen mestariksi ja ilmiöksi noussut Nilan Bisons pokkasi puolestaan pystin Vuoden urheilumarkkinointiteosta.

Hyvä Seura –kisan voitosta jaettava Pohjola-palkinto on vuosittain jaettava tunnustus laadukkaalle ja moniarvoiselle seuratyölle. Voitostaan PuHu Juniorit kuittasi 10 000 euron pääpalkinnon.

PuHu Juniorit on vuonna 2008 perustettu noin 550 jäsenen koripalloseura Vantaalta. Se on laadukas kasvattajaseura, jolla on tärkeä rooli vantaalaisten nuorten liikuttajana. Lasten ja nuorten lisäksi seura järjestää toimintaa myös erityisryhmille ja pyörittää useampaa aikuisten harrasteryhmää.

Pohjola-palkinnon kriteereinä ovat liikuntajärjestöjen yhdessä määrittelemät Hyvän Seuran piirteet, jotka korostavat mm. Reilun Pelin arvopohjaa sekä innostavaa ja yhteisöllisyyttä rakentavaa johtamis- ja toimintakulttuuria. Tänä vuonna voittajan valinnassa painotettiin sitä, miten seura huolehtii sekä harrastajien että vapaaehtoisten hyvinvoinnista.

- Perinteisen lajitoiminnan lisäksi urheiluseurat tekevät tärkeää työtä myös suomalaisten hyvinvoinnin eteen. Moni lapsi oppii liikunnallisen elämäntavan juuri urheiluseurassa, ja hyvästä seurahengestä ja yhteisöllisyydestä saavat voimaa niin harrastajat kuin vapaaehtoisetkin, Pohjola Vakuutuksen toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Bisons-ilmiölle tunnustusta

Suomen mestaruuden sensaatiomaisesti heti Korisliigan tulokaskaudellaan voittanut Nilan Bison pokkasi tiistaisessa Urheilugaalassa Vuoden urheilumarkkinointiteon.

Nilan Bisons syntyi, kun Loimaan Korikonkarit muuttivat kolmen divisioonakauden ja liiganousun jälkeen miesten edustusjoukkueensa nimen ”Biisoneiksi”.

Palkintoraati kehui palkitsemisperusteissaan Nilan Bisonsia onnistuneeksi markkinointikokonaisuudeksi, joka on vahvistanut pienen paikkakunnan tunnettuutta ja lisännyt yhteisöllisyyttä urheilullisen menestyksen ohella, luonut lyhyessä ajassa ympärilleen vahvan fanikulttuurin matkalla koripallon sarjanousijasta suoraan Suomen mestariksi.

 
10.6.2016 Pohjoinen alue

Vartiainen kehittämään seura- ja kilpailutoimintaa, Pelkonen Korisliigaa

Suomen Koripalloliiton organisaatioon on tehty kaksi nimitystä. Seura- ja kilpailutoiminnan johtajaksi on nimitetty Susanna Vartiainen. Leviltä Koripalloliittoon siirtyvä Janne Pelkonen on puolestaan nimitetty Korisliigan myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

16.3.2016 Pohjoinen alue

Kokenut media-alan ammattilainen toimitusjohtajaksi Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliiton hallitus on valinnut liiton uudeksi toimitusjohtajaksi Jari Tourusen, 52. Tourusella on vankka ja laaja-alainen kokemus media-alan johtotehtävistä. Koripalloliiton palveluksessa Tourunen aloittaa toukokuun alussa.

25.1.2016 23:59 Pohjoinen alue

Koripallo uuteen lisenssiennätykseen

Suomalainen koripalloperhe on kasvanut lisenssimäärillä mitattuna isommaksi kuin koskaan aiemmin. Pelikaudella 2015-16 on lunastettu tähän mennessä 17 110 koripallolisenssiä, jonka myötä lähes 20 vuotta vanha ennätys siirtyi historiaan.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

17.11.2015 Pohjoinen alue

Lapsia liikuttavalle Koripalloliiton ja K-ruokakauppojen yhteistyölle jatkoa

Suomen Koripalloliitto ja K-ruokakaupat ovat solmineet monivuotisen jatkon yhteistyösopimukselleen, joka keskittyy lasten liikuttamiseen. Viime tammikuussa käynnistyneen yhteistyön avulla on tarjottu liikunnanriemua jo 10.000 lapselle ympäri Suomea.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

28.4.2015 Pohjoinen alue

Susanna Vartiainen kehittämään uusia konsepteja Koripalloliittoon

Suomen Koripalloliitto on palkannut Susanna Vartiaisen, 38, uusien konseptien kehityspäälliköksi. Entinen maajoukkuetason koripalloilija siirtyy Koripalloliittoon liike-elämästä, josta hänellä on vankka kokemus myynti- ja avainasiakaspäällikön tehtävistä.

17.4.2015 Pohjoinen alue

Huhtikuun KORI-lehti luettavissa netissä

Torstaina 16.4. Ilta-Sanomien välissä ilmestynyt KORI-lehti on luettavissa ja ladattavissa PDF-tiedostona Basket.fi-palvelussa, tämän artikkelin lopussa olevan linkin välityksellä. Lehden teemana on lauantaina 18.4. käynnistyvät Korisliigan pudotuspelit ja katsaukset Pantteri-jahtiin osallistuviin joukkueisiin.

3.3.2015 Pohjoinen alue

Kausi 2014-15 päätetään korisperheen risteilyllä 27.5.

Loistava koripallokausi viimeistellään palkintogaalassa MS Baltic Queenillä 27.5. Koripalloperhe kokoontuu risteilylle palkitsemaan kauden parhaita ja juhlimaan yhdessä. Risteilyn järjestää Suomen Koripalloliitto yhteistyökumppaninsa Elämysmatkojen kanssa.

Näytä lisää vastaavia