Ilkka Immonen Katajan valmennuspäälliköksi

17.6.2009 Joensuun Katajan tuorein vahvistus on Oulun NMKY:ssä viimeiset neljä vuotta valmennuspäällikkönä toiminut Ilkka Immonen, 30. Hänen toimenkuvaansa Katajassa sisältyvät valmennus- ja nuorisopäällikkönä toimiminen, A-poikien vastuuvalmennus ja miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajan tehtävät.

Immonen on aikaisemmin valmentanut Oulussa mm. B-poikia SM-sarjatasolla, HITECHia miesten I divisioonassa ja A-poikia samalla sarjatasolla. Tyttökoripallossa joukkueina ovat viime vuosina olleet A-C-ikäiset. Lisäksi Immosella on runsaasti kokemusta junioreiden valmennuksen kehittämisestä ja koulukoripallotoiminnasta. Katajan kannalta etenkin jälkimmäisillä asioilla oli suuri merkitys, kun sopivaa henkilöä haettiin.

- Tällä ratkaisulla saatiin seuraan henkilö, joka yhdistää ja myös kehittää A-junioreiden ja edustusjoukkueen välistä yhteistyötä. Siinä on selkeästi ollut parantamisen varaa viime vuosina, toteaa miesten ykkösjoukkueen joukkueenjohtaja Jukka Törmälä.

Oulun Namika on saanut Immosen aikakaudella, vuonna 2008, Nuori Suomi -sinettiseura-arvon ja Koripalloliiton Kultainen Kori -laatupalkinnon juniorityöstä.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia