Jussi Räikkä Ura Basketin päävalmentajaksi, Santeri Latvala jatkaa Kaarinassa

26.6.2013 Miesten I Divisioona B:ssa tulevalla kaudella pelaava kaarinalainen Ura Basket on pestannut uudeksi päävalmentajakseen Jussi Räikän, 37. Räikän ja Ura Basketin välinen sopimus on 1+1-vuotinen. Lisäksi Ura Basket on solminut tukun pelaajasopimuksia; kaarinalaisrivistöissä jatkaa mm. hyvän kauden pelannut Santeri Latvala.

Santeri Latvala edustaa Ura Basketia myös ensi kaudella. Kuva: Jukka Lindberg.

Uusi päävalmentaja Jussi Räikkä on viime kausina keskittynyt juniorivalmennukseen ja toimii parhaillaan Suomen 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentajana. Lisäksi Räikkä on toiminut jo vuosia Suomen Koripalloliiton valmennuskouluttajana.

 

Aiempina vuosina Räikkä on valmentanut mm. Turun Riennon naisia sekä toiminut juniorivalmentajana Riennossa, Turun NMKY:ssä ja kasvattajaseurassaan Naantalin Koripalloilijoissa.

 

– Uran päävalmentajana pääsen työskentelemään lahjakkaiden nuorten pelaajien kanssa ja näin vaikuttamaan heidän kehittymiseensä. Toivon, että pystyn tuomaan koko yhteisölle uusia näkökulmia ajatteluun ja samalla tietenkin oppimaan itse uutta kaikilta mukana olevilta, Räikkä kommentoi Ura Basketin tiedotteessa.

 

Ura Basketin runko hahmottuu

 

Ura Basket on solminut jatkosopimuksen Santeri Latvalan, 22, kanssa. 186-senttinen Latvala pelasi viime kaudella 22 divariottelua Ura Basketin riveissä 10,5 pisteen, 3,4 levypallon, 1,3 syötön ja 26,5 peliminuutin keskiarvoilla.

 

Lisäksi Latvala pelasi ns. kehityspelaajasäännön turvin 19 ottelua loimaalaisessa Nilan Bisonsissa ja sai kaulaansa miesten SM-kultaa toisena kautena peräkkäin.

 

– Lars Ekström antoi minulle peleissä paljon vastuuta viime kaudella ja tunsin kehittyväni Kaarinassa pelaajana. Ura Basket on minulle nyt seurana tuttu, ja mukavien ihmisten ympärillä on kiva jatkaa. Lisäksi Turun Korisakatemia räätälöi Kimmo Vyyryläisen toimesta aamuharjoitteluni optimaalisesti opiskeluni kanssa, Latvala taustoittaa jatkosopimustaan.

 

Ura Basketilla on ensi kaudesta pelaajasopimukset Latvalan lisäksi Jussi Kukkosen, Lauri Kuuluvaisen, Teemu Ritanotkon, Erkka Lahden, Matias Suomen, Joona Forsströmin, Riku Lainen ja Dariush Hazratin kanssa.

 

Lisätietoja: Santeri Latvala

 

Lisätietoja: Ura Basketin tiedote
 
9.4.2024 12:30 Miesten I divisioona A

KorisTV välittää divisioonien huimat loppuratkaisut kotikatsomoihin

Kaikkien divisioonien kevään ratkaisupelit ovat katsottavissa osoitteessa KorisTV.fi. Naisten I divisioonassa ja miesten I divisioona B:ssä on avausfinaalit takana. Miesten I divisioona A:ssa puolestaan pelataan parhaillaan finaalipaikoista.

11.12.2023 12:00 Korisliiga

Seagulls ja Lahti Basketball käynnistävät hurjan korisviikon – pääsarjoissa 34 ottelun viikko

Alkanut viikko tarjoaa korisfaneille hienon kattauksen, kun korisliigoissa ja divisioonissa pelataan yhteensä 34 ottelua. Viikon aikana pelataan vähintään yksi ottelu joka päivä Ruudussa tai Koristv:ssä.

28.9.2023 12:00 Miesten I divisioona A

Uusi Koristv-palvelu välittää kaikki divisioonaottelut kotikatsomoihin

Tulevalla kaudella miesten I divisioona A ja B sekä naisten I divisioona näkyvät SolidSportin alustalle rakennetussa Koristv-palvelussa. Kaikki divisioonien ottelut tuotetaan automaattikameroilla.

18.8.2023 16:00 Naisten I divisioona

Naisten Korisliigan sekä divisioonien sarjaohjelmat kaudelle 2023–2024 on julkaistu

Kamppailu Suomen mestaruudesta naisten osalta käynnistyy syys-lokakuun vaihteessa ja mestari on selvillä viimeistään 29.4. Naisten Korisliigassa pelataan yhdeksän joukkueen kolminkertainen sarja.

21.6.2023 09:45 Korisliiga

Koripalloliiton vuosittaiset palkinnot nyt julkaistu

Koriskauden 2022-23 parhaat on valittu. Nuorten sarjojen sekä Seurapalveluyksikön palkittavat ovat vastaanottaneet palkinnot henkilökohtaisesti seurojen tapahtumissa kevään ja kesän aikana. Löydät listan kaikista palkituista sivun alaosasta.

20.6.2023 19:30 Korisliiga

Pääsarjojen sarjalisenssit kaudelle 2023–24 myönnetty: 64 joukkuetta yhteensä viidessä pääsarjassa

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikat pelikaudelle 2023–24. Korisliigaan myönnettiin 12 ja naisten Korisliigaan 9 sarjalisenssiä. Kaikkiaan viidessä pääsarjassa nähdään tulevalla kaudella 64 joukkuetta.

15.4.2023 20:38 Miesten I divisioona A

Bisons ja Raholan Pyrkivä voittoihin divarin finaaleissa

Bisons Loimaa kaatoi Jyväskylä Basketball Academyn 94-86 I divisioona A:n avausfinaalissa. Raholan Pyrkivä oli puolestaan toistamiseen PuHu Junioreita vahvempi I divisioona B:n puolella 81-77.

26.3.2023 19:56 Miesten I divisioona A

ToPo paineli välieriin, muissakin divareissa pistettiin sarjoja katki

Torpan Pojat nappasi toisen voiton ja samalla paikan I divisioona A:n välieriin. B:n sekä naisten I divisioonan puolella kolme joukkuetta varmisti välieräpaikan sunnuntaina.

25.3.2023 21:38 Miesten I divisioona A

JBA ja Kipinä Basket välieriin, Bisons onnistui pakkoraossa

Lauantaina miesten I divisioona A:n välieriin tiensä raivasivat JBA sekä Kipinä Basket. Bisons Loimaa siirsi voitolla ratkaisun tiistaille.

23.3.2023 21:44 Miesten I divisioona A

JBA veti pidemmän korren akatemiajoukkueiden kohtaamisessa – Divari B:ssä yllätyksiä

Miesten I divisioona A:n ja B:n sekä naisten I divisioonan puolivälieräsarjojen ensimmäisiä osia pelattiin torstaina.

Näytä lisää vastaavia