Bisonsin europelit näkyvät Nelonen Pro:lla

14.10.2013 Kaksinkertainen Suomen mestari Loimaan Bisons aloittaa kauden 2013/14 Eurocup-urakkansa keskiviikkona Helsingin Jäähallissa kotiottelulla liettualaista Neptunas Klaipedaa vastaan. Kotimainen koripalloyleisö saa Bisonsin kaikki ottelut nähdäkseen Nelonen Pro -kanavalla.

Mikko Koiviston Bisons kohtaa Liettuan pronssijoukkue Klaipedan ylihuomenna Eurocup-avauksessa.

Nelonen Pron televisioiman Eurocup-ottelun ennakkolippuja on mennyt kaupaksi 4,500 kappaletta. Kuvat: Kai Kilappa & Tytti Nuoramo.

Nelonen Pro televisioi paitsi kaikki Bisonsin Eurocup-kotipelit, näillä näkymin myös jokaisen vieraspelin. Lopullinen vahvistus vierasotteluiden teknisiin yksityiskohtiin saadaan myöhemmin.

 

– Nelonen Pron tv-sopimus on Bisonsin kannalta iso statement koko urheilevalle Suomelle, Bisonsin Eurocup-GM Aleksi Valavuori linjaa.

 

Bisons on ensimmäinen suomalaisseura peräti 15 vuoteen, joka on mukana Euroopan kakkosliigan lohkovaiheessa.

 

– Eurocup on todella iso askel niin Bisonsille kuin koko suomalaiselle koripalloperheelle. Kun suomalainen jengi pelaa maailman kolmanneksi kovinta liigaa heti NBA:n ja Euroliigan jälkeen, ollaan erittäin isoissa ympyröissä, Valavuori alleviivaa.

 

Bisonsin keskiviikon kotiavaukseen Liettuan pronssijoukkue Neptunas Klaipedaa vastaan on myyty ennakkoon yli 4 500 lippua.

 

Bisons kohtaa alkulohko H:ssa Klaipedan lisäksi Pietarin Spartakin, turkkilaisen Besiktasin, kreikkalaisen Panioniosin ja serbialaisen Radnicikin.

 

Nelonen Prolla seurataan Bisonsin europelien lisäksi NBA:n etenemistä lokakuun lopussa alkavalla kaudella. NBA:sta tarjolla on kolme suoraa ja suomeksi selostettua ottelua viikossa. Sekä Eurocup- että NBA-ottelut selostaa pääosin Kristian Palotie.

 

Eurocupia: Loimaa Bisons – Neptunas Klaipeda Nelonen Pro 2:lla keskiviikkona 16.10. klo 19:55 alkaen.

 

Lisätietoja: Nelonen Pron tiedote


 

 
12.4.2022 14:05 Koripalloliitto tiedottaa

Sasu – Kolmen pisteen heittoja -kirja ilmestyy syyskuussa

Susijengin rakastetun hengenluojan Sasu Salinin, 30, tarinan kertova kirja ”Sasu – Kolmen pisteen heittoja” ilmestyy syyskuussa 2022. Taneli Tuokon kirjoittaman kirjan julkaisee Johnny Kniga.

Yle Areena välittää March Madnessin tunnelmia – katso Pöllän ja Michelsenin ottelut suorina

Yhdysvaltain yliopistokoripallon kauden huipennus, March Madness, on jälleen käsillä. Yle Areena näyttää lopputurnauksen otteluita suorina lähetyksinä.

18.5.2017 13:00 Suomalaiset ulkomailla

Susijengi vuosien 2017-19 koitoksiin 34 pelaajan ringillä

Päävalmentaja Henrik Dettmann on nimennyt peräti 34 pelaajaa Susijengin rinkiin. Nimetty rinki toimii Susijengin perustana kolmivuotisessa jatkumossa, joka alkaa tulevan kesän EM-kotikisoista ja etenee vuosien 2017-19 MM-karsintojen kautta aina Kiinan kesän 2019 MM-kisoihin asti.

Viasat näyttää Petteri Koposen ja Himkin kaikki Euroliiga-ottelut

Viasat Sportin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group (MTG) on uusinut koripallon Euroliigan televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet vuoteen 2020 saakka. Myös viime kaudella otteluita Suomessa esittäneet Viasat Sport ja Viaplay tuovat koripallosyksyyn erityistä maustetta esittämällä jokaisen Petteri Koposen ja Moskovan Khimkin Euroliiga-ottelun. Viasat ja Viaplay ovat mukana jo torstaina ja perjantaina Euroliigan avauskierroksella.

14.11.2012 17:49 Suomalaiset ulkomailla

Lähde kannustamaan Koposta hiihtolomalla Tallinnaan!

Onko korisperheen yhteinen joululahja hakusessa? Älä etsi pidempään, sillä Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyökumppaninsa Viking Linen kanssa fanimatkan Suomen maajoukkuetähden Petteri Koposen edustaman BC Himkin VTB-liigan otteluun Tallinnaan 18.-19.2.2013. Fanimatka osuu sopivasti Etelä-Suomen koulujen hiihtolomaviikolle. Varaa matkasi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

Näytä lisää vastaavia