Talent Camp –leiri huippulahjakkuuksille Vierumäellä 15.-22.12.

8.12.2009 Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Suomen lahjakkaimmille 13-16-vuotiaille tulevaisuudenlupauksille vuosittain neljä 7-8-päiväistä, yksilön kehittymiseen tähtäävää Talent Campia. Lahjakkuudet kokoontuvat seuraavan kerran Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle 15.-22. joulukuuta. Leireille on kutsuttuna 14 tyttö- ja 14 poikapelaajaa.

Talent Camp -lahjakkuudet kokoontuvat seuraavan kerran Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle 15.-22. joulukuuta.

Talent Camp –leirillä keskitytään yksilöiden kehittämiseen sekä pelaajien arkiharjoittelun evästämiseen. Pelaajat testataan kunkin leirin yhteydessä ja siten seurataan heidän kaudenaikaista kehitystään.

Talenttileirien päävalmentajina toimivat Ari Tammivaara ja Antti Koskelainen, joiden apuna toimii Koripalloliiton maajoukkuevalmentajia sekä leirillä läsnä oleva fysioterapeutti.

Talent-ohjelman lisätavoitteena on varmistaa säännöllinen yhteys pelaajiin ja heidän seuravalmentajiinsa sekä ylläpitää vuorovaikutusta heihin. Jokaisen Talent Camp -leirin yhteydessä järjestetään kaksipäiväinen tilaisuus pelaajien seuravalmentajille. Heillä on mahdollisuus tutustua leirien valmennukseen sekä seurata pelaajansa harjoittelua leirillä.

Leirillä tapahtuvien testien perusteella pelaajat saavat harjoitusohjeet jokapäiväiseen harjoitteluun, jotka tehdään yhteistyössä pelaajan seuravalmentajan kanssa.

- Haluamme tiivistää entisestään yhteistyötämme seuravalmentajien kanssa. Pelaaja ja hänen jokapäiväisen harjoittelunsa parantaminen on kaiken keskipisteessä. Pitää muistaa, että vaikka pelaaja kävisi kaiken maajoukkue- ja talenttileirityksen läpi, on hän silti 280 päivää vuodessa seuravalmennuksessa. Tämän tärkeyttä ei voi ylikorostaa, muistuttaa Tammivaara.

Opetusministeriö tukee leiritystä. Talenttileiritykseen myönnetty tuki on osa Opetusministeriön lasten ja nuorten liikuntaohjelman kolmatta vaihetta, jonka yhtenä painopisteenä on lasten ja nuorten kilpaurheilun kehittäminen.

Talent Campille kutsutut tytöt 15.–22.12.

Sukunimi

Etunimi

Seura

Anttila

Armi

MU

Grönberg

Camilla

TuRi

Jämsä

Anni

HyPo

Jäntti

Maija

MU

Kesänen

Veera

OrJy

Kirjanov

Ida

RaPy

Kourilehto

Kirsti

EBT

Leino

Emmi

Pyrintö

Madekivi

Tiia

TuRi

Purhonen

Vilma

WB

Salmi

Ninni

Kauhajoki

Salo

Riina

EBT

Tuuri

Heta

SBG

Äijänen

Anniina

Pyrintö

Talent Campille kutsutut pojat 15.–22.12.

Sukunimi

Etunimi

Seura

Hopkins

Shawn

Nokia

Hänninen

Ville

TuNMKY

Jaakkola

Timka

TuNMKY

Laakkonen

Johnny

Pyrintö

Lahti

Erkka

Ura Basket

Lehtoranta

Joonas

KTP

Mattila

Niko

Pyrintö

Michelsen

Oskar

PuHu Juniorit

Mikkonen

Miikka

Wartti

Mäki

Iikka

Honka

Sulonen

Teemu

LePy

Suortti

Topias

KTP

Uecker

Jarmo

Huima

Valtonen

Jere

TuNMKY

 
19.2.2019 10:25 Susijengi

Susijengin MM-karsintaottelu jälleen loppuunmyyty

Susijengi pääsee huipentamaan MM-karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

30.4.2018 Susijengi

Susijengi–Islanti-otteluun varattu jo yli 6500 lippua

Susijengi päättää MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen kotiottelulla Islantia vastaan. Hartwall Arenalla pelattavan ottelun lipunmyynti on käynyt vilkkaana ja alakatsomoihin on jäljellä enää hajapaikkoja.

19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

Seurauutisia #9: Lauri Markkasen Koriskoulun kevätturnaus sai odotetun vieraan

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa jatkossa basket.fi:n kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja esimerkeistä hyviksi havaituista toimintamalleista.

12.1.2018 07:00 Maaottelu

Naisten EM-karsintaottelun Suomi–Romania liput myyntiin

Naisten maajoukkue jatkaa vuoden 2019 kisoihin tähtääviä EM-karsintoja helmikuussa, kun se kohtaa Töölön Kisahallissa Romanian 10.2. klo 14. Lipunmyynti otteluun käynnistyy tänään perjantaina 12.1. klo 9.

Sudenpennut valittu vuotuiseen Baltic Sea Cupiin

18- ja 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien maajoukkueet on valittu huomenna keskiviikkona 3.1. alkavaan Baltic Sea Basketball Cupiin. Perinteinen BSBC-turnaus pelataan Audentesin urheilukoulussa, jossa Suomi kohtaa Latvian, Viron ja Ruotsin kolmen päivän aikana.

14.12.2017 09:00 Maaottelu

Susijengi jatkaa MM-karsintoja – Bulgaria-ottelun liput nyt myynnissä

Susijengi jatkaa MM-kisapaikan metsästystä helmikuussa, kun se kohtaa vieraskentällä Islannin 23.2. ja isännöi Bulgariaa Helsingissä 25.2. Bulgaria-ottelun liput ovat nyt myynnissä.

5.10.2017 Maaottelu

MM-karsintojen Suomi–Tshekki-ottelun VIP-paketit myynnissä

Susijengi aloittaa uuden jahdin marraskuussa, kun vuoden 2019 MM-karsinnat käynnistyvät. Suomi–Tshekki-ottelun VIP-paketit ovat nyt myynnissä.

28.9.2017 Maaottelu

Muutoksia koripallon virallisiin pelisääntöihin: askelsääntö ja epäurheilijamainen virhe

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on hyväksynyt sääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan kauden 2017/18 alusta. Alla yhteenvetoa askelsäännön sekä epäurheilijamaisen virheen tuomitsemisen muutoksista.

Näytä lisää vastaavia