Susijengi-muki ja muita virallisia fanituotteita ifolorilta

28.8.2014 Huikeat urheiluelämykset ovat vaalimisen arvoisia ja ifolor on mukana kannustamassa Susijengin kohti MM-menestystä. Ostamalla virallisia Susijengi-kuvatuotteita ifolorilta tuet Suomen miesten koripallomaajoukkuetta.

Susijengi-fanimuki on jo myynnissä ifolorin verkkokaupassa! Mahtava fanituotesarja täydentyy heti MM-kisojen jälkeen Susijengi-kuvakirjalla ja Susijengi-seinäkalentereilla, jonka sivuilla esiintyvät kisoissa pelanneet susijengiläiset. Nämä Koripalloliiton ja keravalaisen kuvatuotevalmistaja ifolorin yhteistyössä tekemät tuotteet sisältävät ammattivalokuvaajan ottamia kuvia MM-kisojen huippuhetkistä ja sisältävät mieleenpainuvia muistoja ainutlaatuisesta kisaurakasta. Jokaisen korisfanin toivelahja vaikkapa pukinkonttiin!

Tilaa Susijengi-muki ja muut fanituotteet osoitteessa ifolor.fi/susijengi

Urheilutapahtumissa otetaan valtavasti kuvia aina ammattimaisista urheilukuvista katsojien nappaamiin kännykkäkuviin. Ifolorin kuvatuotteissa urheilun parissa koetut elämykset tuovat iloa pitkään ja niitä on ilo jakaa ystävien ja sukulaisten kanssa. Digikuvien ja muiden kuvatuotteiden tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Ilmaisilla sovelluksilla kuvien tilaaminen onnistuu myös suoraan kännykästä! 

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia