NBA jatkaa Nelonen Prolla ainakin seuraavat kolme kautta

28.10.2014 Koripallon NBA-liigan suorat ottelulähetykset jatkuvat Nelonen Prolla ja Ruutu-palvelussa. NBA:n kanssa pitkien neuvottelujen jälkeen sovittu uunituore tv-sopimus kattaa seuraavat kolme kautta. Kausi 2014-15 käynnistyy suoralla lähetyksellä jo tällä viikolla, tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Nelonen Pron tv-kanavat ja Ruutu-palvelu välittävät kotikatsomoihin alkavalla kaudella keskimäärin noin neljä suoraa NBA-ottelua viikossa. Otteluista noin puolet selostetaan suomeksi ja loput välitetään alkuperäisen, englanninkielisen selostuksen kera. Suomenkielisistä selostuksista vastaa tuttuun tapaan Kristian Palotie.

Nelonen Pron edellinen NBA-sopimus päättyi viime kauden jälkeen. Pian sen jälkeen avattu neuvotteluyhteys Pohjois-Amerikkaan sai onnellisen lopun sunnuntaiyönä, pitkällisen kädenväännön jälkeen.

– Hilkulle meni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Halusimme neuvotella katsojiemme kannalta parhaan mahdollisin sopimuksen ja tehdä siitä samalla vauhdilla monivuotisen. Yksityiskohtia hiottiin molemmin puolin todella tarkkaan, mikä otti oman aikansa, Nelonen Pron kanavapäällikkö Jorma Paakkari taustoittaa.

Uusi sopimus takaa sen, että NBA-lähetykset jatkuvat Nelonen Pron tv-kanavilla ja Ruutu-palvelussa ainakin kesään 2017 asti.

Alkavan kauden ensimmäisen kierroksen ottelulähetys nähdään Nelonen Pro 2:lla ja Ruudussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 02.00 alkaen. Hallitsevana mestarina kauteen lähtevä San Antonio Spurs saa tuolloin kotiparketillaan vastaansa Dallas Mavericksin. Suoran lähetyksen selostaa Kristian Palotie.

NBA-kausi huipentuu kesällä 2015 pelattavaan huimaan loppuottelusarjaan kauden kahden parhaan joukkueen välillä.

Henkilöt

 
19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

21.9.2017 Katsojat

Seuraa Korisliigojen avausinfoa tänään klo 12 alkaen

Korisliigan ja Naisten Korisliigan yhteinen kauden avausinfo järjestetään tänään, torstaina 21.9. klo 12 alkaen Helsingissä. Tilaisuutta voi seurata livenä useamman eri kanavan välityksellä.

14.7.2017 EM-kilpailut

Susijengin EM-kisat avaaviin Ranska- ja Slovenia-otteluihin alle 500 lippua jäljellä

Susijengin EM-kotikisojen alkuun on enää alle 50 päivää. Samalla pääsyliput Susijengin otteluihin Helsinki Arenalle hupenevat hyvää vauhtia. Susijengin kahden ensimmäisen EM-koitoksen osalta on ylitetty 10 000 pääsylipun rajapyykki. Suomen Ranska- (31.8.) ja Slovenia-otteluihin on lippuja jäljellä alle 500.

10.2.2017 15:41 Pohjoinen alue

EM-kisojen odotetut sessioliput myyntiin maanantaina 13.2.

Helsingissä elo-syyskuussa pelattavien EM-otteluiden (EuroBasket 2017) lipunmyynnin seuraava aalto käynnistyy maanantaina 13.2., jolloin koripalloväen hartaasti odottamat sessiokohtaiset – Susijengin osalta ottelukohtaiset – liput vapautuvat myyntiin.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

24.11.2016 Katsojat

Auta kehittämään Korisliigaa – vastaa kyselyyn ja voita palkintoja

Korisliigaa ja sen ottelutapahtumia halutaan kehittää entistä paremmaksi, ja nyt myös katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan. Vastaamalla Korisliigan ottelutapahtumien elämyksellisyys & Korisliiga-brändi –opinnäytetyön kyselyyn pääset kehittämään Korisliigaa ja voit voittaa palkintoja.

30.9.2016 Pohjoinen alue

EM-lipunmyynti käyntiin tänään klo 14:00

Helsingissä 2017 pelattavien Susijengin EM-kisaotteluiden lipunmyynti käynnistyy tänään, perjantaina 30.9. klo 14:00. Tästä artikkelista löydät katsomokartan sekä liudan vastauksia muihin usein kysyttyihin kysymyksiin.

29.9.2016 Katsojat

Miesten ja naisten liigainfo suorana 29.9. klo 12

Korisliiga-kausi 2016/17 on nurkan takana. Sekä miesten että naisten liigajoukkueet kokoontuvat Helsinkiin torstaina 29.9. klo 12 alkavaan liigainfoon, jota voi seurata livenä Fanseatin Youtube-kanavalla.

29.9.2016 Katsojat

Naisten Korisliiga-kauden 2016-17 infopaketti

Naisten Korisliiga-kausi alkaa tulevana viikonloppuna. Millaisilla kokoonpanoilla joukkueet pelaavat? Kuka siirtyi kesän aikana ja mihin? Koska naisten Korisliigaa pelataan ja missä? Mitkä ovat joukkueiden tavoitteet? Ei hätää – vastaukset kysymyksiin ovat muutaman klikkauksen päässä.

Näytä lisää vastaavia