Jahilo Catziin, Marlow Forssaan

19.2.2010 Naisten SM-sarjan seurasiirtoikkunan sulkeutuessa perjantaina Catz Lappeenranta ja Forssan Alku tekivät merkittäviä muutoksia kokoonpanoihinsa. Viime keväänä SM-sarjan vuoden pelaajana palkittu Juha Jahilo vaihtaa loppukaudeksi FoA-paidan Catzin nuttuun, kun FoA puolestaan vahvistuu Kieraah Marlow’lla.

Juta Jahilo siirtyy loppukaudeksi Catziin, mutta palaa kaudeksi 2010-11 Forssan Alkuun.

FoA täyttää Jahilon jättämän aukon SM-sarjan pistetilaston 2008-09 voittaneella Kieraah Marlow'lla. Kuvat: Francois Perthuis & Kimmo Metsälä.

186-senttinen ja 25-vuotias Juta Jahilo täyttää Catzin vahvuudessa aukon, joka kokoonpanoon jäi Minna Stenin loukkaannuttua.

- Hyvänä levypallopelaajana ja tarkkana lähietäisyyden viimeistelijänä Juta tuo peliimme juuri niitä asioita, joita olemme kaivanneet. Minnan poissaolo on aiheuttanut sen, että osa pelaajista on joutunut pelaamaan vääränlaisessa roolissa ja väärillä pelipaikoilla. Nyt saamme rotaatiomme taas eheäksi, kertoo Catz-valmentaja Miikka Sopanen seuran tiedotteessa.

Jahilon Catz-pesti kattaa loppukauden, jonka jälkeen edessä on paluu Forssaan. FoA ja Jahilo solmivat sopimuksen pelikaudesta 2010-11 ennen Jahilon siirtymistä Lappeenrantaan.

Naisten maajoukkueessakin esiintynyt Jahilo on pelannut kuluvan kauden 15,6 pisteen ja 9,0 levypallon keskiarvoilla. Jahilo pelaa ensimmäisen ottelunsa Catz-paidassa jo lauantaina 20.2. Orimattilassa Team S-Hämeenmaata vastaan.

Jahilon paikkaajaksi FoA hankki Kieraah Marlow’n, joka on suomalaisyleisölle ennestään tuttu nimenomaan Team S-Hämeenmaan paidasta. Marlow’n ja orimattilalaisjoukkueen tiet erkanivat marraskuussa, kun 178-senttinen amerikkalaispeluri loukkaantui. Siihen mennessä Marlow ehti pelata kuusi SM-sarjapeliä 18,8 pisteen, 7,0 levypallon ja 1,7 syötön keskiarvoilla.

Kaudella 2008-09 Marlow voitti Team S-Hämeenmaan riveissä SM-sarjan korintekijätilaston tehtyään runkosarjassa 23,1 pistettä ottelua kohden.

Marlow saapuu Suomeen ja Forssaan lauantaina, jolloin FoA:n vieraaksi saapuu nousujohteisesti pelannut Keravan Energia Team.

 
19.4.2024 21:16 Naisten Korisliiga

Kouvottaret päätti kauden pronssijuhliin

Naisten Korisliigan tämän kauden ensimmäinen mitalisti on selvillä. Kouvottaret kaatoi Forssassa pelatussa pronssiottelussa FoA:n 97-85.

17.4.2024 20:26 Naisten Korisliiga

ToPo avasi finaalisarjan murskavoitolla

ToPo siirtyi Naisten Korisliigan finaaleissa johtoon. Töölön Kisahallissa Peli-Karhut jäi joukkueen jalkoihin 98-52.

17.4.2024 12:14 Naisten Korisliiga

Naisten Korisliigan finaalit monikameratuotantona ja selostettuna Ruudussa

Taistelu naisten Suomen mestaruudesta käynnistyy keskiviikkona Torpan Poikien kotikentällä Helsingissä. Kaikki finaaliottelut ovat katsottavissa Ruutu-palvelusta. Ottelut tuotetaan monikameratuotantona ja selostettuna.

16.4.2024 19:00 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peli-Karhut taistelevat Suomen mestaruudesta

Viime kaudella mestaruuden ratkaisseet ToPo ja PeKa kohtaavat tänäkin vuonna Naisten Korisliigan finaaleissa. Finaalit alkavat keskiviikkona ja mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa.

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Näytä lisää vastaavia