Michelsen löysi heittojyvän, Davidsonille reilu kotivoitto

22.2.2015 Oskar Michelsen pääsi jälleen pisteiden makuun, upottaen 12 pistettä Davidson Wildcatsin kaataessa Fordhamin yliopiston lukemin 76-57. Evita Iiskolan Providence kärsi jälleen tappion emännöidessään Marquettea lukemin 64-72.

Michelsen upotti voitossa 12 pistettä. Kuva: Francois Perthuis.

Huomattavasti tarkemmin heittänyt Davidson ei antanut vieraiden yllättää, vaan porskutti voittoon tasaisen joukkue-esityksen turvin, kun viisi pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pisteille. Korkeimman pistesaaliin keräsi 18 pistettä heittänyt Brian Sullivan.

20 minuuttia peliaikaa kerännyt Michelsen heitti 12 pistettä ja kauhoi viisi levypalloa.

Ottelutilastot: Davidson - Fordham

Voittojen tielle palannut Florida Gators kärsi vierastappion LSU:n vieraana 70-63. Vierailta ei löytynyt voittajien Jarell Martinin (28/13) tapaista hyökkäyspään ratkaisijaa, vaan ainoastaan Eli Carter (14/4) sekä Devin Robinson (12/7) ylsivät kaksinumeroisille luvuille.

Vieraiden avausviisikkoon kuulunut Alex Murphy upotti 20 minuutissa viisi pistettä ja keräsi kolme levypalloa.

Ottelutilastot: LSU - Florida

Julius Rajalan Loyola-Chicago ei onnistunut kukistamaan vieraissa Illinois Statea, vaan kotijoukkue oli vahvempi hallittuaan korinalustaa numeroin 67-60. Ottelun pistekuningas oli voittajien Daishon Knight 21 pisteellään.

Rajala sai 11 minuutissa neljä nopeaa virhettä ja pistesaldo jäi näin neljään. 

Marquette haki vierasvoiton Iiskolan Providencesta Kenisha Bellin (14/13/6 syöttöä) ja Arleasia Morsen (15/7) johdolla. Kotijoukkueen Alexis Harris (20/10) ja Tori Rule (19/6) jäivät liian yksin ilman tehoja muilta Providencen pelaajilta.

Iiskola urakoi 31 minuutissa kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja neljä syöttöä.

Ottelutilastot: Providence - Marquette

Sophie Weckströmin Maine kasvatti voittoputkeaan jo kolmeentoista, kun se kaatoi vieraissa Binghamtonin 56-70. Kotijoukkueesta ei löytynyt pysäyttäjää 17 pistettä heittäneelle Lauren Bodinen ja tupla-tuplan urakoineelle Liz Woodille (17/10).

Weckström ei saanut kättänsä lämpeämään, vaan 31 minuutissa saldoksi jäi viisi syöttöä ja kaksi riistoa.

Ottelutilastot: Binghamton - Maine

Taru Madekiven North Florida sai kokea puolustuksen oppitunnin Northern Kentuckyn vieraana, kun kotijoukkue murskasi North Floridan lukemin 67-29. Ottelun pistekuningatar oli voittajien 14 pistettä heittänyt Christine Roush.

Madekivi upotti 18 minuutissa yhden vapaaheiton.

Henkilöt

 
27.3.2024 09:16 Suomalaiset ulkomailla

Paris Basketball aloitti EuroCupin välierät komeasti

Mikael Jantunen oli jälleen hyvässä iskussa, kun Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin finaalipaikkaan. Saksassa Valtteri Mervola auttoi joukkueensa pitämään sarjapaikkansa.

26.3.2024 10:38 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball aloittaa välierät EuroCupissa

Mikael Jantusen edustama ja Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball kohtaa EuroCupin välierissä englantilaisjoukkue London Lionsin. Jantunen uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin edetä finaaliin.

25.3.2024 14:18 Suomalaiset ulkomailla

Miikka Muurinen debytoi pirteästi Petteri Koposen alaisuudessa nuorten Euroliigassa

Petteri Koposen valmentama Next Generation -kutsujoukkue sijoittui Dubain turnauksessa kolmanneksi. Joukkueen riveissä pelasi täksi kaudeksi Yhdysvaltain high school -kentille Sunrise Christianiin siirtynyt Miikka Muurinen.

25.3.2024 11:52 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa ja Tshekissä pudotuspelit käynnistyivät – Ruotsissa saatiin runkosarja pakettiin

Saksan ja Tshekissä saatiin pudotuspelit käyntiin viime viikolla ja Ruotsissa pelattiin runkosarjan päätöskierros. Italiassa Awak Kuier loisti pistekuningattarena.

25.3.2024 10:43 Suomalaiset ulkomailla

Kaukiainen johdatti Kalev/Cramon runkosarjan ykköseksi

Viron ja Latvian yhteisliigassa saatiin runkosarja paketoitua ja Severi Kaukiaisen Kalev/Cramo lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Alexander Madsen pääsi juhlimaan tärkeitä pisteitä Espanjassa ja Perttu Blomgren heitti joukkueensa ABA2:n pudotuspeleihin.

25.3.2024 09:22 Suomalaiset ulkomailla

Osku Heinonen Islannista Italiaan loppukaudeksi

Heinosen uusi seura on Italian Serie A2 -sarjassa pelaava San Giobbe Chiusi.

22.3.2024 12:27 Suomalaiset ulkomailla

Marianne Kalin ja Anniina Äijänen taistelemassa Espanjan cupin voitosta

Espanjan cup-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna, kun arvostetun Copa de la Reinan finaaliturnaus on edessä. Cup-pokaalista on taistelemassa myös Anniina Äijäsen ja Marianne Kalinin Ferrol.

22.3.2024 11:23 Suomalaiset ulkomailla

Naisten Bundesliigassa pudotuspelit käyntiin – mukana neljä Susiladies-pelaajaa

Naisten Saksan Bundesliigassa alkavat pudotuspelit tulevana viikonloppuna. Mestaruustaistelussa nähdään Stars Kelternin Linda-Lotta Lehtoranta ja Elina Koskimies, Lions Hallen Anissa Pounds sekä Angels Nördlingenin Roosa Lehtoranta.

21.3.2024 07:26 Suomalaiset ulkomailla

Lassi Tuovi teki suomalaista koripallohistoriaa

Lassi Tuovista tuli ensimmäinen suomalaissyntyinen valmentaja, joka on toiminut Euroliigan ottelussa päävalmentajana. Tuovi johdatti Virtus Bolognaa viime hetket italialaisseuran kohdatessa Zalgirisin vieraissa.

20.3.2024 10:56 Suomalaiset ulkomailla

Severi Kaukiainen saavutti jo yhden pokaalin - kaksi vielä kiikarissa

Kauden 2023-24 loppuratkaisut ovat vasta käsillä, mutta Severi Kaukiaisen kauteen on mahtunut jo seuravaihto ja cup-voitto sekä MVP-palkinto. Kaukiainen on ollut ensimmäiseen ulkomaan kauteensa tyytyväinen.

Näytä lisää vastaavia