WSOY julkaisee Henrik Dettmannin henkilökuvan

26.2.2015 Kustannusyhtiö WSOY julkaisee syksyllä 2015 henkilökuvan Susijengin päävalmentajasta Henrik Dettmannista ja hänen tiestään nuoresta kuumapäästä filosofivalmentajaksi. Nimellä "Dettmann – ja johtamisen taito" ilmestyvän kirjan kirjoittaa Dettmannin kanssa palkittu toimittaja Saska Saarikoski.

Henrik Dettmannin henkilökuva ilmestyy syksyllä 2015.

Tällä viikolla Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajan tarina sai uuden käänteen, kun julkistettiin Dettmanin uusi pesti Istanbulissa Beşiktaşin valmentajana. Dettmannin tarina ja ura ovat poikkeukselliset suomalaisessa urheilumaailmassa. 

Hän on valmentanut Ranskassa ja Saksassa ja voittanut MM-pronssia maailman mittakaavassa isossa joukkuelajissa. 

- Sopimus turkkilaisen huippujoukkueen kanssa on mahtava juttu. Dettmann on muovannut omaa valmennusfilosofiaansa radikaalilla tavalla vuosien myötä. Erityisesti minua on innostanut se, miten paljon voin ammentaa Dettmannin ajattelusta myös omaan työhöni asiantuntijaorganisaation esimiehenä, kertoo WSOY:n kotimaisen asiaproosan kustannuspäällikkö Joni Strandberg.

Saska Saarikoski on Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja. Saarikoski valittiin vuoden toimittajaksi Bonnierin journalistipalkinto -gaalassa vuonna 2014. Hän on aiemmin julkaissut teokset Sanojen alamainen sekä Danny ja Kolmas kierros (yhdessä Anja Kaurasen kanssa).

Lue myös seuraavat

Henkilöt

 
30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

Susijengin juhlamaaotteluiden liput myyntiin 13.6.

Susijengi pelaa kaksi juhlamaaottelua ennen EM-kotikisoja 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Suomen hioessa kisakuvioitaan kuntoon, päästään myös katsomon puolella virittäytymään kisatunnelmaan.

Numero 6 jäädytetään faneille koripallon maajoukkuetoiminnassa

Suomen Koripalloliitto jäädyttää pelinumeron 6 maajoukkuetoiminnassa ja omistaa kyseisen pelinumeron faneille sekä suomalaiselle koripalloyhteisölle. Samalla Koripalloliitto julkaisi Susijengin White vs Blue -fanitapahtuman, jonka pääsyliput arvotaan. Tapahtumaan ei voi ostaa lippuja.

Fanita Susijengiä tyylillä – rennot fanikamat nyt shopissa

Perinteisten maajoukkueen fanituotteiden rinnalle lanseeratun Susijengin streetwear-malliston ensimmäiset tuotteet ovat saapuneet. Uudet katu-uskottavat paidat ovat nyt saatavilla Koripalloliiton virallisesta verkkokaupasta osoitteessa shop.basket.fi.

7.4.2017 18:00 Liittoa koskeva tiedote

EM-kotikisoihin myyty jo yli 50 000 lippua!

Elo-syyskuussa Helsinki Arenalla pelattavan koripallon EM-kisojen (FIBA EuroBasket 2017) alkulohkon otteluiden lipunmyynnissä on ylitetty merkittävä rajapyykki. Vaikka kisojen alkuun on vielä viisi kuukautta, lippuja on myyty jo yli 50 000 kappaletta ja Susijengin otteluissa osa lippukategorioista on myyty loppuun.

13.1.2017 10:09 Liittoa koskeva tiedote

EM-kisojen päiväliput myyntiin maanantaina 16.1.

Helsingissä 31.8. – 6.9.2017 pelattavien koripallon EM-kisojen päivälippujen myynti alkaa maanantaina 16.1.2017 klo 9:00. Päivälippuja vapautuu myyntiin rajallinen määrä.

2.6.2016 10:40 Pohjoinen alue

Uudet Susijengi-fanituotteet julkaistu, ennakkotilattavissa 7.6. saakka

Suomen koripallomaajoukkueiden uudet adidas-peliasut sekä –fanituotteet on julkaistu. Samalla Koripalloliitto tarjoaa innokkaimmille Susijengi-faneille mahdollisuuden ennakkotilata susiperheen uusia fanituotteita. Ennakkotilauksia voi tehdä tiistaihin 7.6. saakka.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

30.7.2015 07:39 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä torstaina 30.7.

Torstaina 30.7. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin EM-kisakesään. Numerossa mm. tuoreen Susijengi-kapteenin Shawn Huffin, Gerald Leen sekä tänä kesänä Suomen kansalaisuuden saaneen Jamar Wilsonin haastattelut.

Näytä lisää vastaavia