Maailmankuulu Harlem Globetrotters lokakuussa Helsinkiin!

13.5.2015 Taiturimaisia koripallon näytösotteluita pelaava Harlem Globetrotters –joukkue saapuu harvinaiselle vierailulle Suomeen lokakuussa. Viimeksi lähes 20 vuotta sitten maassamme vieraillut joukkue nähdään Helsingin Jäähallissa lauantaina 3. lokakuuta. Globetrotters pelaa Helsingissä kaksi ottelua Washington Generalsia vastaan, joista ensimmäisen kello 14 ja toisen kello 19.

Harlem Globetrotters -show valtaa Helsingin Jäähallin lauantaina 3. lokakuuta. Liput on jo myynnissä. Kuva: Harlem Globetrotters.

Liput Harlem Globetrotters –joukkueen otteluihin maksavat alkaen 29,50 euroa, ja niiden myynti on käynnissä Lippupisteessä. Lisäksi myynnissä on erityisiä VIP-paketteja.

Harlem Globetrottersin Suomen-ottelut ovat osa joukkueen laajaa Washington Generals’ Revenge –maailmankiertuetta. Samalla on kulunut viisi vuotta siitä, kun Globetrotters ja Generals –joukkueet ovat viimeksi kohdanneet.

Globetrottersin pelaajistossa nähdään mm. Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard ja Cheese Chisholm. Lisäksi mukana on naispelaajista TNT Maddox, T-Time Brawner ja Sweet J Ekworomadu.

The Harlem Globetrotters on ainutkertainen joukkue, jonka ottelut tarjoavat huikeaa maailmanluokan viihdettä koko perheelle. Pelit ovat yhdistelmä taiturimaista pallonkäsittelyä, upeita pallottelutemppuja ja nautittavaa viihdettä. Globetrotters on ilahduttanut urheiluviihteen ystäviä ympäri maailman jo lähes 90 vuoden ajan, ja nyt se saapuu vuosien tauon jälkeen jälleen Suomeen.

The Harlem Globetrotters Suomessa lokakuussa:

  • La 3.10. klo 14 Helsingin jäähalli
  • La 3.10. klo 19 Helsingin jäähalli
Pääsyliput: Lippu.fi  
 
4.8.2023 09:00 Yhteistyökumppanit

Craft Sportswear on Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani

Tunnettu urheiluvaatemerkki Craft vaatettaa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet monivuotisella yhteistyösopimuksella. 

14.1.2020 09:00 Susijengi

Aviasta Suomen koripallomaajoukkueiden uusi varustekumppani monivuotisella sopimuksella

Yhdysvaltalainen urheiluvaatemerkki Avia vaatettaa jatkossa kaikki Suomen koripallomaajoukkueet. Avia saapui vuoden alusta yksinoikeudella K-Citymarketeihin, jonka valikoimista löytyy jatkossa Susijengin fanituotteita.

Koripallon alumnitoiminnan käynnistävä kiertue Turussa, Tampereella ja Helsingissä

Suomalaiselle koripallolle alumniverkoston osaaminen ja asiantuntemus ovat tärkeitä resursseja, joka voi hyödyttää niin lajin kokonaisvaltaista kehittymistä kuin esim. pelaajien ammattimaisten harjoitusmahdollisuuksien paranemista ja työelämävalmennuksen saamista peliuran ohessa. Alumnitoiminta mahdollistaa myös alumnien tehokkaamman verkottumisen keskenään. Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun antaa lajille takaisin omaa panostaan.

Seurauutisia #6: Kevään Pirkka Street Basket -kiertueella mukana 19 seuraa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

7.11.2017 Minit

Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

10.6.2017 EM-karsinnat

Yle sopimukseen miesten maajoukkuekoriksen näyttämisestä vuoteen 2021 asti

Yle on hankkinut kansainväliseltä koripalloliitolta FIBAlta oikeudet miesten maajoukkuekoripalloon vuoteen 2021 asti. Sopimus sisältää myös oikeuden näyttää kahdet seuraavat EM-kisat, MM-kisat Kiinassa vuonna 2019 ja karsintaottelut sekä vuoden 2019 MM- että 2021 EM-kisoihin.

4.12.2015 Pohjoinen alue

Oulussa huimat 1200 lasta liikkui Pikkusudet-korisriehassa

Oulun NMKY, Suomen Koripalloliitto, Oulun kaupungin koululiikunta ja Ruokakesko järjestivät yhteistyössä Suomen suurimman koululaisten koripalloturnauksen. Pikkusudet-korisriehan tahdissa liikkui Ouluhallissa 2.-3.12.2015 peräti 1200 lasta.

26.11.2015 Pohjoinen alue

Seurakysely: Koripalloliiton ydinpalveluihin ollaan erittäin tyytyväisiä

Suomen Koripalloliiton seurakenttä on tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen liiton tarjoamiin ydinpalveluihin, sarjatoimintaan ja koulutukseen. Erityisen tyytyväisiä seurat ovat sarjatoimintaan liittyviin palveluihin, tulospalveluun ja sarjailmoittautumiseen, käy ilmi seurojen tyytyväisyyskyselystä, jonka Koripalloliitto teetti Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella (KIHU).

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä perjantaina 2.10.

Perjantaina 2.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan viikonloppuna käynnistyvään Korisliiga-kauteen, jonka kunniaksi lehdessä on kymmenen pelaajan haastattelukokonaisuus.

1.9.2015 18:15 Yhteistyökumppanit

FootBalancen yksilölliset Susijengi-pohjalliset Intersportista kampanjahintaan EM-kisojen ajan

Jalkojen hyvinvointi on Susijengille erityisen tärkeää, viettäähän koripalloilija jalkojensa päällä erittäin suuria tuntimääriä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Yksi oleellinen keino edesauttaa jalkojen hyvinvointia ovat yksilölliset pohjalliset, joiden valmistaja FootBalance onkin Susijengin virallinen yhteistyökumppani. FootBalance ja Intersport tarjoavat EM-kisojen ajan (5.-20.9.) asiakkaalle räätälöitävät Susijengi Game -pohjalliset tarjoushintaan 49,90 (norm. 69,90).

Näytä lisää vastaavia