VeikkausTV:n sunnuntain ottelussa Bisons isännöi Seagullsia

15.11.2015 VeikkausTV tarjoaa sunnuntain Korisliigakierrokselta todellisen herkkupalan, kun neljän ottelun voittoputkessa seilaava Helsinki Seagulls matkustaa Loimaalle, sarjakakkosen Bisonsin vieraaksi. Lähetys Loimaan liikuntahallilta alkaa kello 17.00.

Greg Gibson ja Loimaan Bisons isännöivät tänään VeikkausTV:n ottelussa...

Mikko Larkasta ja Helsinki Seagullsia. Lähetys Loimaan liikuntahallilta alkaa kello 17.00. Kuvat: Kai Kilappa & Francois Perthuis

Loimaan Bisons on VTB-liigan kiireiden vuoksi ennättänyt pelaamaan vasta kuusi ottelua Korisliigassa, mutta majailee viidellä voitollaan silti sarjan kakkospaikalla Kouvojen takana. Erityisen vakuuttavaa biisonilauman pelaamisessa on ollut joukkueen puolustus, joka on tähän asti ollut sarjan tilastollisesti tehokkainta 74,2 päästetyn pisteen keskiarvolla.

Mikä joukkue sitten on puolustustilaston toisella sijalla? Vastaus kysymykseen astelee tänään Loimaan liikuntahallin parketille vierasjoukkueen roolissa. Seagullsin 74,7 pistettä omiin ottelua kohden ei kalpene Bisonsin lukemalle yhtään, joten odotettavissa onkin kahden hyvin puolustavan ja jokaisesta irtopallosta viimeiseen asti taistelevan joukkueen kohtaaminen.

- Bisons on pienessä otteluruuhkassa, mutta pelaajamateriaali on myös sitä luokkaa, että se riittää hyvin ratkomaan tämänkin ongelman, kommentoi Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas.

- Hävisimme kauden avauksessa Bisonsille reilusti. Se on oikeastaan ainoa peli, missä emme olleet edes lähellä voittoa. Lähdetään parantamaan ensimmäisestä kohtaamisesta ja haastamaan tosissaan sarjan laajin materiaali.

Bisonsin laajasta materiaalista Jacob Burtschin sekä Ike Udanohin pelaaminen on epävarmaa sunnuntain ottelussa. Mahdollisista poissaoloista huolimatta Bisonsin ryhmästä voidaan nostaa esille kovan tason nimiä laituri Martin Zenon (15,3 pistettä/3,2 syöttöä), sentteri Justin Jacksonin (8,2/7,3 levypalloa/1,5 torjuntaa) ja kokeneen 2-3 paikkojen pelaajan Ronnie Clarkin (10,8/4,6) muodossa.

- Seagulls pelaa erittäin  hyvin tällä hetkellä ja varsinkin Conley pelaa parasta peliään. Sekä fyysisesti että henkisesti on vaikea palautua lauantain (VTB-liigan) pelin jälkeen. Tarvitsemme koko joukkueen panosta voittaaksemme, muistuttaa Bisons-luotsi Greg Gibson.

Gibsonin esille nostama Conley on toden totta ollut ilmiömäisessä iskussa syyskauden aikana. Tupla-tuplan keskiarvot 18,1 pisteellä ja 11,7 levypallolla ottelua kohden ovat lukemia joihin moni laituri ei tässä liigassa kykene. Conley toimii Seagullsin hyökkäyksen keihään kärkenä, mutta ei sovi unohtaa Antto Nikkarisen roolia Seagulls-hyökkäyksen pyörittämisessä. Puoli tuntia illassa urakoiva Nikkarinen on tehnyt itse 9,4 pistettä kamppailua kohden, mutta 3,6 syöttöä per peli on se lukema joka on Nikkarisen kohdalla merkittävämpi.

VeikkausTV:n lähetys Loimaan liikuntahallilta alkaa kello 17.00.

Korisliigan päivän toinen ottelu pelataan Joensuussa, missä Kataja isännöi Tampereen Pyrintöä. Tämä, sekä myös kaikki muut Korisliigan kauden 2015/2016 ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihteen Fanseat.com –palvelussa.

Lisätietoja: VeikkausTV
 
27.3.2024 20:49 Korisliiga

Bisonsin viime sekunnin kori pelasti joukkueen sarjapaikan – Kobrat lunasti lipun playoffeihin

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa ratkaistiin tänään molemmat auki jääneet sijoitukset: sekä viimeinen pudotuspeleihin menijä että sarjasta putoaja.

26.3.2024 20:49 Korisliiga

Seagulls varmisti ykkössijansa Okko Järven pistetykityksellä – Korihait kaatoi Nokian

Miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa voittivat tänään Helsinki Seagulls ja Korihait.

23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

20.3.2024 20:53 Korisliiga

Kobrat tarrasi tiukasti kiinni viimeiseen playoff-paikkaan – Lahti pahassa pinteessä

Joona Tuomala paukutti pisteitä, kun Kobrat kaatoi Lahti Basketballin. Kumpikin joukkueista kamppailee jatkosarjan loppusuoralla tärkeistä pisteistä.

19.3.2024 20:30 Korisliiga

Kataja tasasi voittotilin Kauhajokea vastaan, mutta Kauhajoki säilytti edun korierossa

Kauhajoki ja Kataja ratkoivat paremmuusjärjestystään miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa.

16.3.2024 21:52 Korisliiga

Kauhajoki ja Korihait kavensivat eroa BC Nokiaan – Seagulls porskuttaa kärjessä

Korisliiga jatkui kolmella ylemmän jatkosarjan ottelulla. Illan voittajia olivat Kauhajoki, Korihait ja sarjaa johtava Seagulls.

15.3.2024 20:54 Korisliiga

Kamppailu viimeisestä playoff-paikasta tiukentuu – KTP otti tärkeän voiton

KTP-Basket nousi playoff-viivan yläpuolelle, ja Bisons Loimaa sai pientä hajurakoa putoamispaikkaan.

13.3.2024 20:25 Korisliiga

Tuomas Hirvonen johti Katajan voittoon – ylemmässä jatkosarjassa nyt peräti neljä joukkuetta tasapisteissä

Kataja Basket onnistui tasaamaan pistetilin Korihaiden ja kahden muunkin joukkueen kanssa.

10.3.2024 19:28 Korisliiga

Kouvojen pistetili jo kolmanneksi paras Korisliigassa – Lahti jumissa putoajan paikalla

Pudotuspelipaikan ja alemman jatkosarjan voiton varmistanut Kouvot kaatoi tänään Lahti Basketballin kovilla lukemilla.

Näytä lisää vastaavia