Wilson jälleen vedossa, Herbertin Skyliners välieriin

15.5.2016 Jamar Wilson jatkoi oivia otteitaan Serbian Superliigan B-jatkolohkossa, kun Partizan voitti kotikentällään Konstantinin 89-73 (33-35). Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners taas selätti kolmannen kerran Alba Berlinin Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä ja etenee välieriin otteluvoitoin 3-0.


Partizan löysi itsensä selkä seinää vastan puoliajalla, kun Konstantinin puolustus tukahdutti kotijoukkueen pistetehtailun. Toisella puoliajalla fanaattinen 3000-päinen kotiyleisö sai rahoilleen vastinetta, kun Partizan repäisi eron kaksinumeroiseksi, jota se ei hellittänyt.
 

Wilson oli jälleen Partizanin avainhahmo pussittaen 15 pistettä, noukkien 4 levypalloa, jakaen 5 syöttöä ja riistäen kolmesti. Wilsonia korien tekemisessä auttoivat Novica Velickovic (17/5) ja Aleksandar Cvetkovic (13/1/6 syöttöä). Konstantinin ykkönen oli Danilo Tasic (18/9).
 

Partizan on Serbian Superliigan B-jatkolohkon kärjessä kolmella voitolla yhtä monesta pelistä.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Herbertin Frankfurt Skyliners kasvatti johtoaan tasaisesti läpi ottelun. Viimeistään kolmannella neljänneksellä voittajasta ei ollut epäselvyyttä, kun kotijoukkueen johto venyi 20 pisteeseen. Alba Berlin taisteli päätösneljänneksellä, mutta joutui toteamaan Skylinersin paremmakseen numeroin 87-66 (48-38).
 

Skylinersilta selvää jälkeä tekivät kolmikko Jordan Theodore (15/1/8), Quantez Robertson (13/4) ja Danilo Barthel (11/6). Alba Berliniltä hanttiin pisti parhaiten Alex King (15/1).
 

Frankfurtilaiset etenivät välieriin otteluvoitoin 3-0.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Shawn Huff ja Ludwigsburg hengitti kolme neljännestä Bayern Münchenin niskassa Bundesliigan puolivälierissä, mutta päätösneljänneksellä müncheniläiset vetivät pidemmän korren voittaen 79-68 (39-35).
 

Bayern München johtaa ottelusarjaa nyt 2-1. Välieriin etenee kolmella voitolla.
 

Huff pelasi vaihdosta 21 minuuttia heittäen 6 pistettä ja kahmien 2 levypalloa. Kaksinumeroisille pistelukemille Ludwigsburgilta ylsivät Jon Brockman (14/6), Jason Boone (12/4) ja Kerron Johnson (11/5/7).
 

Bayern Münchenin voittoon johdattivat Bryce Taylor (19/7) ja Maximilian Kleber (16/9).

Lisätietoja: Ottelutilastot

Turkin kakkossarjassa Anton Odabasin Denizli Basket tasoitti pudotuspelisarjan tilanteeseen 1-1 voittaen Best Balikesirin 65-58 (45-27). Denizli Basketilla oli vankka etu ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta kykeni tekemään vain kaksi pistettä kolmannella neljänneksellä ja Balikesir nousi peliin mukaan. Tiukan väännön jälkeen Denizli selvisi kuitenkin voittajaksi.

Odabasin jäädessä minuuteitta Denizlin tehoista vastasivat Hilton Armstrong (28/18) ja Erol Burak (10/2/5). Balikesirilta Alfrie Kelley ja Michael Davis heittivät 11 pistettä mieheen.

Lisätietoja: Ottelutilastot
 
18.4.2024 08:58 Suomalaiset ulkomailla

Sasu Salin johdatti Teneriffan Mestarien liigan Final Fouriin

Sasu Salin pääsee taas jahtaamaan Mestarien liigan voittoa Teneriffan raivattua tiensä Final Four -lopputurnaukseen. Severi Kaukiainen pääsee puolestaan kokemaan Viron ja Latvian yhteisliigan finaalitunnelman.

15.4.2024 11:24 Suomalaiset ulkomailla

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelen Belgian liigan finaaliin

Elina Aarnisalo pääsee taistelemaan Belgian mestaruudesta, kun Kangoeroes Mechelen lunasti itselleen finaalipaikan. Saksassa ja Ruotsissa suomalaisten joukkueet käyvät kovaa taistelua välierissä.

13.4.2024 11:59 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantunen loisti ratkaisevassa finaalissa – ”Hieno saavutus”

Mikael Jantunen oli yksi Paris Basketballin avainpelaajista, kun ranskalaisseura juhli perjantai-iltana EuroCupin voittoa. Jantusen mukaan joukkue osoitti kauden aikana ansaitsevansa mestaruuden.

12.4.2024 23:53 Suomalaiset ulkomailla

Mikael Jantusesta ja Tuomas Iisalosta EuroCupin mestareita

Mikael Jantunen ja Tuomas Iisalo pääsivät tuulettamaan EuroCupin voittoa, kun Paris Basketball kaatoi finaalisarjassa Bourg-en-Bressen suoraan kahdessa ottelussa. Jantunen tehtaili finaalissa upeasti 15 pistettä.

10.4.2024 09:13 Suomalaiset ulkomailla

Jantusen ja Iisalon Paris Basketball aloitti EuroCupin finaalit voitolla

Mikael Jantusen ja Tuomas Iisalon Paris Basketball otti ensimmäisen kiinnityksen EuroCupin mestaruuteen, kun se nappasi avausfinaalista voiton.

8.4.2024 10:36 Suomalaiset ulkomailla

Aarnisalon Kangoeroes ja Pelander Norrköping jyräsivät välieriin

Elina Aarnisalon Kangoeroes Mechelelen eteni välieriin Belgiassa ja Sofia Pelanderin Norrköping teki saman Ruotsissa. Saksassa Keltern on voiton päässä finaalipaikasta.

8.4.2024 10:19 Suomalaiset ulkomailla

Edon Maxhuni vahvassa iskussa tärkeässä voitossa

Edon Maxhuni oli johdattamassa Le Portelia tärkeään voittoon joukkueen taistellessa pudotuspelipaikasta Ranskassa ja Mikael Jantunen oli niin ikään vahvassa iskussa Paris Basketballin voitossa.

8.4.2024 10:02 Suomalaiset ulkomailla

Tuomas Iisalo palkittiin EuroCupin vuoden valmentajana

Tuomas Iisalon, 41, nousukiito Euroopan koripallovalmentajien eliittiin jatkuu jatkumistaan. Paris Basketballin tuoreeltaan EuroCupin finaaleihin luotsannut loviisalaislähtöinen Iisalo on nimetty EuroCupin vuoden valmentajaksi. Viime kaudella Iisalo vei nimiinsä FIBA:n Mestareiden liigan vuoden valmentajan palkinnon.

6.4.2024 08:13 Suomalaiset ulkomailla

Saksassa välierät käyntiin - Pelanderin kausi pysyi elossa

Saksassa saatiin välierät vauhtiin ja Linda-Lotta Lehtorannan ja Elina Koskimiehen Keltern aloitti vakuuttavasti. Ruotsissa Sofia Pelanderin Norrköping on voiton päässä välieristä.

5.4.2024 12:47 Suomalaiset ulkomailla

Sofia Pelanderin Norrköping jo selkä seinää vasten – ”Ensimmäinen peli oli aikamoinen pettymys”

Ruotsissa pudotuspelit ovat jo startanneet ja Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins on jo selkä seinää vasten. Pelander on kuitenkin luottavaisena, että Norrköping selvittää esteet tieltään ja taistelee vielä mestaruudesta.

Näytä lisää vastaavia