Olli Aro Espoo Unitedin toimitusjohtajaksi

24.8.2016 Espoo Unitedin hallitus on nimittänyt seuran uudeksi toimitusjohtajaksi 3.10.2016 alkaen Olli Aron. Aro siirtyy Unitediin Suomen suurimman palveluyhtiön Lassila & Tikanojan myyntijohtajan tehtävistä.

Espoo Unitedin urheiluorganisaatioon kuuluu tällä hetkellä Mestikseen alkavalla kaudella osallistuva miesten jääkiekon edustusjoukkue, sekä Divari-A:han osallistuva miesten koripallon edustusjoukkue. Naisten jääkiekon edustusjoukkue, sekä naisten koripallon edustusjoukkue pelaavat SM-tasolla. 
 


Seuraavana askeleena Espoo Unitedin kasvussa on junioritoiminnan konkreettinen rakentaminen yhdessä Espoon alueella jo aktiivisesti toimivien junioriurheilun organisaatioiden kanssa. Jääkiekko ja koripallo ovat jo vahvasti mukana ja Espoo Unitediin on mahdollisesti odotettavissa myös uusia lajeja.

  

- Espoo Unitedin uusi toimitusjohtaja Aro tuo seuraan vahvaa osaamista ja johtajuutta suomalaisen liike-elämän huipulta ja hänellä on myös arvokasta käytännön kokemusta espoolaisesta urheilusta sekä aitoa intohimoa sen kehittämiselle, kertoo Espoo Unitedin perustaja ja pääomistaja Jussi Salonoja.

- Haluamme rakentaa seuraa ja sen taustaorganisaatiota rauhassa, mutta luonnollisesti Espoo tarjoaa Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina myös kasvupotentiaalia ja määrätietoisella työllä Espoo Unitedilla on kaikki mahdollisuudet kasvaa yhdeksi maan parhaista urheiluseuroista niin edustusjoukkueiden liiketoiminnan ja urheilullisen menestyksen, kuin nuorten urheilijoiden kokonaisvaltaisen kehittämisenkin kautta mitattuna, kommentoi tuore toimitusjohtaja Aro.

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia