Samuel Haanpää tarkkakätisenä Argentiinassa

14.2.2017

Samuel Haanpää on päässyt viime peleissään hyvään iskuun Argentiinan liigassa, kun hän merkkautti jo toisessa peräkkäisessä pelissä 10 pistettä. Alexander Madsenin hyvä peli ei sen sijaan riittänyt USK Prahalle Tshekin liigan ylemmän jatkosarjan ensimmäisessä ottelussa.

Haanpää iski taululle jo toisessa pelissä peräkkäin kaksinumeroiset, kun hän heitti 10 pistettä Obras Basketin hävitessä vieraskentällä Hispanolle 92-95 (52-52). Haanpään käsi oli tarkkana, kun hän heitti kolmen pisteen heittonsa 3/6. Haanpää sai vastuuta komeasti yli 30 minuutin verran ja pisteiden lisäksi tilastoihin merkittiin kaksi levypalloa ja yksi syöttö. Obras on Argentiinan liigan eteläisessä lohkossa tällä hetkellä neljännellä sijalla.

Lisätietoja: Ottelutilastot

 

Kreikan liigassa Roope Ahosen Kolossos pisti kotikentällään hyvin hanttiin suurseura Olympiakosille, muttei lopulta kyennyt yllätykseen ja Olympiakos haki Rodokselta 70-59 (35-35)-voiton. Ahonen kasasi ottelussa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Kolossos on sarjassa tällä hetkellä kuudentena.

Lisätietoja: Ottelutilastot

 

Tshekin liigassa alkoi jatkosarjavaihe ja Madsenin USK Praha kohtasi ylemmän jatkosarjan ensimmäisessä ottelussa Opavan vieraskentällä. USK Praha koki vuoden ensimmäisen liigatappionsa, kun se taipui numeroin 59-65 (30-27). Madsen urakoi kentällä 34 minuuttia ja heitti 10 pistettä, otti kahdeksan levypalloa, torjui yhden heiton, antoi yhden syötön ja riisti pallon kertaalleen. USK Praha on kuuden joukkueen jatkosarjassa nyt viidentenä.

Lisätietoja: Ottelutilastot

Samuel Haanpää on päässyt hyvään vireeseen Argentiinassa. (Kuva: Kai Kilappa)
Alexander Madsenin vahva panos ei riittänyt USK Prahalle voittoon saakka. (Kuva: Ville Vuorinen)