HBA:sta ei vastusta Peli-Karhuille

2.3.2017 Kovaan vireeseen äitynyt Peli-Karhut kasvatti voittoputkensa jo kuuteen, kun Helmi Basket HBA jäi vastaantulijaksi Steveco Areenalla ja PeKa kaahasi kotivoittoon lukemin 95-55 (53-27).

HBA ei löytänyt pysäyttäjää Roosa Lehtorannalle. Kuva: Mikko Mäkelä.

Vierasjoukkue avasi ottelun pistetehtailun, jonka jälkeen PeKa vei seuraavat minuutit 10-0, eikä HBA kyennyt enää saamaan tarkasti kaukoheittojaan upottavaa kotijoukkuetta kuriin.

Toisella neljänneksen kärkeen Peli-Karhujen superlupaus Awak Kuier (5/4) nosti eron jo 20 pisteeseen. PeKan puolustus teki vieraiden hyökkäyspelaamisesta hankalaa ja puoliajalle Kotkassa mentiin lukemissa 53-27.

Puoliajan jälkeen löylyä lisää kiukaalle heittivät Akilah Sims (17/14) ja lähes täydellistä heittopeliä esittänyt Roosa Lehtoranta (28/1), kun vierailta taas onnistumisten kanssa yksin jäi Helmi Tulonen (17/9). Viimeiselle kymmenminuuttiselle siirryttäessä johto oli emäntien hyväksi 27 pistettä.

Kotijoukkueen suurimpien onnistujien kaartiin liittyi päätösneljänneksellä myös vahvasti esiintynyt Daisha Simmons (22/5). HBA:lta Tulosen lisäksi kaksinumeroisille pisteille ylsivät Sofia Rajala (14/4) sekä 10 pistettä upottanut Lotta-Maj Lahtinen.

Lisätiedot: Ottelutilastot

12.4.2024 20:37 Naisten Korisliiga

ToPo ja Peka pelaavat Suomen mestaruudesta

Naisten Korisliigan finalistit ovat selvillä. Finaalipaikat ratkesivat, kun ToPo ja PeKa hakivat voitot illan otteluissa vieraskentiltä.

9.4.2024 21:29 Naisten Korisliiga

ToPo ja PeKa voiton päässä finaaleista

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin kolmannet ottelut. Illan voittajilla ToPo:lla ja Peli-Karhuilla on mahdollisuus edetä finaaleihin perjantaina.

6.4.2024 20:19 Naisten Korisliiga

Kouvottaret ja FoA tasoittivat välieräsarjat

Naisten Korisliigan välierissä pelattiin toiset ottelut. Kotijoukkueet olivat jälleen vahvempia, kun Kouvottaret ja FoA avasivat voittotilinsä välierissä.

3.4.2024 21:30 Naisten Korisliiga

Kotijoukkueille voitot välieräavauksissa

Naisten Korisliigan välierät käynnistyivät kotijoukkueiden voitoilla. ToPo ja PeKa siirtyivät ottelusarjoissaan johtoon.

3.4.2024 12:35 Naisten Korisliiga

Kouvottaret hienoon kevätlentoon johdattanut Shaiquel McGruder maaliskuun kuukauden pelaaja

Upeaa kevättä pelaavan Kouvottarien Shaiquel McGruder on valittu naisten Korisliigan maaliskuun kuukauden pelaajaksi.

3.4.2024 09:14 Naisten Korisliiga

ToPo saa vastaansa Kouvottaret – PeKa ja FoA taistelevat toisesta finaalipaikasta

Naisten Korisliigan välierät alkavat tänään Helsingissä ja Kotkassa. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

1.4.2024 19:12 Naisten Korisliiga

FoA nappasi välieräpaikan huimalla heittopelillä

Naisten Korisliigan neljä parasta joukkuetta on selvillä. Viimeisenä joukkueena välieriin paineli FoA, joka kaatoi vieraskentällä Pyrinnön 104-80 ja vei ottelusarjan 3-2.

30.3.2024 19:20 Naisten Korisliiga

FoA puolusti Pyrinnön nurin ja siirsi ratkaisun viidenteen otteluun

Pyrinnön ja Forssan Alun ottelusarjassa ratkaisu siirtyi ratkaisevaan viidenteen otteluun, kun FoA kaatoi kotikentällään Pyrinnön 78-49.

29.3.2024 21:18 Naisten Korisliiga

PeKa eteni jälleen välieriin

Kotkan Peli-Karhut eteni Naisten Korisliigan välieriin, kun se haki vierasvoiton Vimpelistä 90-58. Ottelusarjan PeKa vei otteluvoitoin 3-1.

28.3.2024 21:34 Naisten Korisliiga

Pyrintö taisteli välierien kynnykselle

Naisten Korisliigan puolivälierät jatkuivat yhdellä ottelulla. Siinä Pyrintö kaatoi kotikentällään FoA:n 88-82 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1 johtoon.