Vuoden hauskin koulupäivä ja hellerajat rikki - Pirkka Street Basket Orimattilassa

19.5.2017

Perjantaina Pirkka Street Basket -kiertuerekka kaartoi Orimattilan urheilukentälle, jossa 400 lasta nautti liikunnan ilosta täyden auringon alla. Orimattilan Jymy, K-Supermarket Orimattila ja Orimattilan Kaupunki iloitsivat kaikin puolin onnistuneesta tapahtumasta.

 

Orimattilassa rikottiin perjantaina kevään lämpöennätyksiä, kun pelit pelattiin yli 20 asteen lämmössä. Onneksi Pirkka-vettä riitti kaikille janoisille pelureille, eikä lämmin ilma hidastanut liikunnasta nauttimista. Eväät tapahtumaan saatiin K-Supermarket Orimattilasta.

 

Pelien lisäksi Orimattilan urheilukentällä nähtiin upeita tanssiesityksiä ja voltteja. Robinin tahtiin kevätjuhlatanssinsa esittivät Luhtimäen koulun tytöt, jotka viettivät todella vuoden hauskinta ja liikunnallisinta koulupäivää.

 

Pirkka Street Basket -tapahtumassa vieraili Orimattilan Kaupungin liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teemu Mäkipaakkanen, sivistystoimenjohtaja Timo Ahvo ja opetuspäällikkö Piia Uotinen. He kaikki kiittelivät kovasti tapahtuman järjestäjiä.

 

- Orimattilan urheilukenttä tarjoaa kyllä mahtavat olosuhteet. Mielellään myös jatkossa järjestetään täällä liikunnallisia tapahtumia, tuumaili liikunta- ja nuorisotoimenjohtaja Teemu Mäkipaakkanen.

 

Samaan yhtyi myös Orimattilan Jymystä tapahtumaa mukana järjestämässä ollut Susanna Särkinen ja kiitteli vielä moneen kertaan myös kiertuerekan väkeä.

 

Pitkän viikon jälkeen kiertuerekka matkustajineen siirtyy viettämään ansaittua viikonloppua. Ensi viikolla luvassa on tapahtumat Jyväskylässä, Tampereella ja Kouvolassa.

 

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen Koripalloliiton ja Keskon Pirkka-tuotemerkin yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, jonka tavoitteena on edistää lasten liikkunnallisuutta. Hanke toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa.

 

Lue myös: Pirkka Street Basket Nokialla (17.5.2017)
Lue lisää: Pikkusudet 

Yhteiskuvassa Orimattilan Jymyn ja Kaupungin väkeä sekä viestintävastaava Veera
Orimattilan urheilukenttä tarjosi mahtavat puitteet peleille
Luhtikylän koulun tytöt nauttivat liikunnan ilosta tanssien ja katukotista pelaten