Iisalo, Mirolybov ja Rousku ”Mestareiden Klinikan” esiintyjäkaartiin

7.6.2017 FABC:n 16.6.-18.6.2017 järjestettävän kansainvälisen valmentajaklinikan esiintyjäkaartiin ovat liittyneet Tuomas Iisalo, Anton Mirolybov ja Risto-Matti Rousku. Osallistumalla klinikalle voi päivittää Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän A- ja B-lisenssin.

Saksassa Pro B:ssä Crailsheim Merlinsiä menneellä kaudella valmentanut Tuomas Iisalo nähdään FABC:n "Mestarien Klinikalla".

Kokemusta Saksan Pro B:stä klinikalle tuo myös Anton Mirolybov. Kuvat: Oma Design

Saksassa Pro B:ssä Crailsheim Merlinsiä menneellä kaudella valmentanut Tuomas Iisalo liittyi FABC:n nimekkääseen esiintyjälistaan. Menneellä kaudella Iisalo johdatti joukkueensa nousujohteisen kauden aikana playoff-peleihin saakka. Iisalolla on vielä kauden 2017-2018 kattava sopimus joukkueen kanssa.

Niin ikään Saksan Pro B:ssa, Leipzig Uni-Riesenia, valmentanut Anton Mirolybov liittyy toisena ulkosuomalaisena klinikan vahvuuteen. Mirolybov siirtyi Uni-Riesenin päävalmentajaksi kesken kauden, ja onnistui kääntämään joukkueensa kurssin huonon alkukauden jälkeen. Joukkue olisi pelillisesti säästynyt putoamiselta, mutta joutui taloudellisten vaikeuksien takia luopumaan sarjapaikastaan ja siirtymään alempaan sarjaan. Mirolybov on valmennusurallaan ehtinyt valmentaa lukuisia saksalais- ja suomalaisjoukkueita, sekä maajoukkueita.

Klinikan vahvuuteen on kiinnitetty myös Risto-Matti Rousku, joka menneellä kaudella valmensi Helmi Basketin A-tyttöjen SM-sarjan mestariksi. Rouskun nimi nähdään myös HKVT-tutkintoa suorittavien valmentajien listalla tänä vuonna.

Klinikan esiintyjälistalla ovat tällä hetkellä José Hernández, Janne Hänninen, Tuomas Iisalo, Anton Mirolybov, Ville Neva, Kristian Palotie, Risto-Matti Rousku ja Miikka Sopanen.

Klinikan hinta on 190 euroa ja FABC:n jäsenille 160 euroa. FABC järjestää klinikan yhteistyössä Suomen Koripalloliiton kanssa. Klinikalla on mahdollista päivittää Koripalloliiton valmentajaluokitusjärjestelmän mukainen A- tai B-valmentajalisenssi.

Klinikka järjestetään 16.6.-18.6.2017 Mäkelänrinteen urheiluhallissa. Ilmoittautuminen klinikalle jatkuu 16.6.2017. saakka FABC:n nettisivujen kautta tästä linkistä.

Klinikan tarkempi aikataulu ja aiheet tarkentuvat lähiaikoina.

Lisätiedot:

Evita Iiskola/FABC
0505678650
evi@iiskola.fi

 
21.9.2020 11:15 Valmentajat

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Helsingin NMKY:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

27.2.2019 19:22 Pääjuttu

HKVT 2019 -kurssille haku on käynnissä - ilmoittautuminen päättyy 4.3.

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat. Soveltuvuuskokeeseen voi ilmoittautua 4.3. saakka.

27.2.2019 18:45 Koripalloliitto tiedottaa

II-tason koulutuskokonaisuus käynnistyy maaliskuussa - ilmoittautuminen päättyy 4.3.

Koripalloliitto järjestää II-tason koulutuskokonaisuuden Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. II-tason hyväksytty suorittaminen oikeuttaa Koripalloliiton valmentajalisenssijärjestelmän B-lisenssiin. Ilmoittautuminen maaliskuussa alkavalle kurssille päättyy 4.3.

15.1.2019 17:37 Valmentajat

Nuorisovalmennusseminaari keräsi 135 valmentajaa Kisakallioon

Vuotuinen Nuorisovalmennusseminaari Kisakallion Susi Training Centerissä keräsi jälleen kerran ison joukon valmentajia yhteen. Seminaarin ohjelmassa oli tuttuun tyyliin mielenkiintoisia esityksiä ja valmentajien illallinen Rantamakasiinin tunnelmallisessa miljöössä. Nuorisovalmennusseminaarin esitykset ja materiaalit löytyvät nyt Koripalloliiton valmentajakoulutuksen oppimisympäristöstä, Susi Campuksesta.

1.1.2019 20:17 Valmentajat

NVS 2019: 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue demoryhmänä lauantaina 12.1.

Nuorisovalmennusseminaarin ilmoittautuminen on avoinna vielä 8.1. saakka. Nyt myös demoryhmät ovat vahvistuneet. Perjantaina Susi Training Centerin parketille astelevat Tapiolan Hongan U15-pojat ja lauantaina on vuorossa alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueryhmän pelaajia. Seminaariin on jo nyt ilmoittautunut esiintyjineen 110 koripallovalmentajaa.

21.12.2018 10:58 Pääjuttu

Nuorisovalmennusseminaarin ilmoittautuminen on avoinna 8.1. asti

Kisakalliossa 11. - 12.1. järjestettävän Nuorisovalmennusseminaarin ilmoittautuminen on avoinna aina tammikuulle asti. Majoitustilaa on kuitenkin tarjolla enää rajoitetusti, joten majoitusta kaipaavien kannattaa ilmoittautua nopeasti.

7.12.2018 13:06 Koulutus

NVS 2019: Seminaarin ohjelma on valmis

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto järjestävät yhteisyössä jokavuotisen Nuorisovalmennusseminaarin koripalloperheen kotipesässä Susi Training Centerissä 11. – 12.1.2019. Seminaarin ohjelma on nyt valmis, kun alle 16-vuotiaiden tyttöjen valmennusjohtoa esiintyy lauantain päätteeksi.

16.10.2018 18:51 Valmentajat

HKVT 2019 -kurssille haku käynnistyy tammikuussa

Huippukoripallovalmentajatutkinto (HKVT) on ylin Suomen Koripalloliiton järjestämä valmentajakoulutus. Koulutuksen avaintavoitteena on antaa valmiuksia toimia päävalmentajatehtävissä koripallossa. Kohderyhmänä koulutuksessa on kaikki tavoitteellisesta valmentamisesta sekä kansainvälisestä koripallosta kiinnostuneet koripallovalmentajat.

11.10.2018 14:44 Valmentajat

Lasten valmennuksen erityispiirteet koripallossa-koulutus marraskuussa Kisakalliossa

Koulutus on suunnattu lasten valmennuksessa mukana oleville, jo koulutus- ja valmennustaustaa omaaville valmentajille, jotka haluavat syventää osaamistaan nimenomaan lasten valmentamisessa. Koulutus järjestetään Kisakalliossa 10. - 11.11.2018. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 5.11.

5.9.2018 11:50 Valmentajat

Minivalmennusseminaari Kisakalliossa 21. - 22.9.2018

Koripalloliitto järjestää 21. - 22.9. ensimmäisen Minivalmennusseminaarin Kisakalliossa, Susi Training Centerissä. Seminaarin ensimmäisiksi esiintyjiksi ovat jo aiemmin lupautuneet Maikku Miettinen, Juha Oikarinen, Petri Selkee, Petka Lehtinen ja Tristan Fay. Nyt esiintyjäkaarti on valmistunut, kun sitä täydentävät Martti Iivonen ja Ville Neva.

Näytä lisää vastaavia