Korisliigan myynti- ja kehitysjohtaja Pelkonen uusiin haasteisiin

4.7.2017 Korisliigan myynti- ja kehitysjohtajana toiminut Janne Pelkonen jättää Koripalloliiton ja siirtyy uusiin haasteisiin.

Pelkonen hoitaa Korisliigaan liittyviä työtehtäviään heinäkuun loppuun asti. Irtisanoutuminen astuu voimaan elokuun alusta.

- Haluan kiittää korisliigaseuroja, liiton henkilökuntaa, kumppaneita sekä kaikkia sidosryhmiä hyvästä yhteistyöstä ja intohimoisesta paneutumisesta koripallon kehittämiseen. Toivotan menestystä suomalaiselle koripallolle lajina, koripallon parissa mukana oleville ihmisille, sekä erityisen sykähdyttäviä hetkiä kaikille toimijoille EM-kotikisoissa, Pelkonen summaa.

Pelkonen aloitti Koripalloliitossa heinäkuussa 2016 ja toimi Korisliigan myynnin ja kehitystoimien parissa noin vuoden ajan.

- Menetämme hyvän osaajan ja työtoverin, mutta ymmärrän Jannen päätöksen, toteaa Koripalloliiton toimitusjohtaja Jari Tourunen.

- Janne sai rohkealla, reilulla ja eteenpäin katsovalla asenteellaan reilun vuoden aikana hyvää pöhinää aikaan liigojen markkinoinnin, tapahtumallisuuden ja myynnillisyyden kehittämisessä. Toivotan Jannelle menestystä uusiin haasteisiin.

 
5.3.2018 EM-karsinnat

Viking Line jatkaa Susiladiesin pääyhteistyökumppanina

Susiladiesin lisäksi Viking Line näkyy seuraavien vuosien aikana muun muassa Susijengin ottelutapahtumissa, Korisliigaparketeilla sekä Koripalloliiton jäsenseurojen matkakumppanina.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

Korisliiga-joukkueille myönnettiin sarjalisenssit

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt sarjapaikat pelikaudelle 2017-18. Korisliigaan myönnettiin 11, miesten Divisioona A:han 12, Divisioona B:hen 12 sarjalisenssiä sekä Naisten Korisliigaan sekä naisten I divisioonaan kymmenen sarjalisenssiä kumpaankin. Kaikkiaan aikuisten valtakunnallisia koripallosarjoja pelataan 27 eri kaupungissa ympäri Suomen.

Suomen Koripalloliitto ottaa käyttöön home grown -säännön

Lauantaina Kisakalliossa kokoontunut liittovaltuusto hyväksyi kilpailu- ja kurinpitosäännöt kaudelle 2017-18. Yksi merkittävimmistä muutoksista on ns. home grown -säännöstön käyttöönotto, jolla pyritään tukemaan pitkäjänteistä pelaajien kehitystä.

Koripalloliiton julkilausuma Kouvot-pelaaja Pledgerin tiedotteesta

Pelaajan omatoimisen julkitulon myötä Suomen Koripalloliitto vahvistaa Korisliiga-joukkue Kouvojen pelaajan Steven Pledgerin antaneen dopingnäytteen, josta on löytynyt kiellettyjä aineita. Pledger on antamassaan tiedotteessa tunnustanut rikkomuksen. Pledger on asetettu väliaikaiseen urheilun toimintakieltoon.

Seagulls-Kobrat -ottelun tulos jää voimaan

Suomen Koripalloliiton sääntö- ja kurinpitoyksikkö on käsitellyt 8.3. pelatun Korisliiga-ottelun Seagulls-Kobrat tapahtumat ja päättänyt jättää lopputuloksen (86-84) voimaan.

Kymmenelle joukkueelle liigalisenssit miesten ja naisten Korisliigoihin

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikkoja pelikaudelle 2016/17. Liittohallituksen päätöksien ja sarjalisenssiyksikön esitysten mukaisesti Korisliiga ja Naisten Korisliiga pelataan ensi kaudella kymmenen joukkueen sarjoina. Samalla vahvistettiin Korisliigojen pelitavat kaudella 2016/17.

10.6.2016 Pohjoinen alue

Vartiainen kehittämään seura- ja kilpailutoimintaa, Pelkonen Korisliigaa

Suomen Koripalloliiton organisaatioon on tehty kaksi nimitystä. Seura- ja kilpailutoiminnan johtajaksi on nimitetty Susanna Vartiainen. Leviltä Koripalloliittoon siirtyvä Janne Pelkonen on puolestaan nimitetty Korisliigan myynnistä ja markkinoinnista vastaavaksi johtajaksi.

25.4.2016 Pohjoinen alue

Koripalloliitto hakee seura- ja kilpailutoiminnan johtajaa sekä Korisliigan kehitys- ja myyntijohtajaa (päivitetty 25.4.)

Suomalainen koripallo on ollut viime vuodet valtavassa nosteessa. Suomi on noussut maailman rankinglistalla viidessä vuodessa 51 sijaa. Lisenssipelaajien määrä on kasvanut edellisestä vuodesta noin 11 prosenttia. Toiminta on muuttunut kaikilla tasoilla ammattimaisemmaksi. Suomen Koripalloliiton budjetti on kuluvan kauden aikana noin 7 milj. € ja EM –kisavuonna 2017 sen arvioidaan olevan noin 11 milj. €.

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä perjantaina 2.10.

Perjantaina 2.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan viikonloppuna käynnistyvään Korisliiga-kauteen, jonka kunniaksi lehdessä on kymmenen pelaajan haastattelukokonaisuus.

Näytä lisää vastaavia