Titta-Riina Lepistö jatkaa Hyvinkään Pontevassa

13.7.2017 klo 19:02

Hyvinkään Ponteva on solminut jatkosopimuksen Titta-Riina Lepistön, 26, kanssa. 184-senttinen tarkkakätinen laituri on edustanut HyPoa Naisten Korisliigassa viimeiset kolme kautta peräkkäin. Suomen mestaruuteen päättyneellä kaudella 2016/2017 Lepistö viimeisteli Pontevalle keskimäärin 8,7 pistettä, 4,9 levypalloa ja 1,8 syöttöä ottelua kohden.


Kokeneelle Lepistölle tuleva kausi on jo hänen yhdestoista naisten pääsarjatasolla. HoHsU Juniorit -kasvatti aloitti pääsarjauransa jo kaudella 2007/2008 kasvattajaseuransa riveissä, mutta siirtyi kaudeksi 2014/2015 Hyvinkäälle.
 

– Meillä on joukkueen avainpelaajat ja perusrunko pysynyt hyvin kasassa jo useamman vuoden. Haluan olla ehdottomasti mukana tässä nousujohteisessa prosessissa. Olemme kehittyneet pelaajina ja ennen kaikkea joukkueena varmasti enemmän kuin moni muu – ja jatkoa seuraa, Lepistö kommentoi.
 

Kaudella 2013/2014 Naisten Korisliigan kehittyneimmäksi pelaajaksi palkittu Lepistö on pelannut urallaan 42 nuorten maaottelua ja kuusi ottelua naisten haastajamaajoukkueessa.
 

Hyvinkään Pontevalla on nyt pelaajasopimukset ensi kaudesta Lepistön lisäksi Iina Keski-Saaren, Viivi Palomäen, Anni Jämsän, Veera Puustisen, Meri Damoiseauxin, Taru Tuukkasen, Henna Salomaan, Silja Kiiskisen, Saara Wahlgrenin, Camilla Grönbergin ja Hanna Valkeisen kanssa. Joukkuetta valmentaa Miikka Sopanen apunaan Besim Maxhuni.

 

Lisätietoja: Titta-Riina Lepistö

Titta-Riina Lepistö jatkaa uraansa Hyvinkään Pontevassa. Kuva: HyPo