Jordan Jacks Lahti Basketballin ensimmäinen ulkomaalaiskiinnitys

14.7.2017

Divari A:ssa pelaava Lahti Basketball on tehnyt ensimmäisen ulkomaalaiskiinnityksensä, kun lahtelaisjoukkue on tehnyt pelaajasopimuksen 23-vuotiaan yhdysvaltalaisen Jordan Jacksin kanssa. 196-senttinen Jacks siirtyy Lahteen suoraan Kentucky Wesleyan yliopistosta. Sopimus on vuoden mittainen ja siihen kuuluu koeaika.


Lahti Basketball haki urheilullista ja monipuolista laitapelaajaa, joka taitaa myös levypallotaistelun. Vasenkätinen Jacks sopi näihin kriteereihin loistavasti. Jacks menee ahnaasti korille ja on myös erittäin pätevä syöttäjä.

Viimeisellä yliopistokaudella 196- senttinen laituri takoi 31 ottelussa keskimäärin 16,5 pistettä, 8,6 levypalloa ja 2,8 pistettä.

Lahti Basketballin päävalmentaja Mike Oppland rupatteli Jacksin kanssa Yhdysvalloissa ja oli erittäin tyytyväinen keskustelun antiin. Puheiden perusteella Lahteen muuttaa nöyrä ja nälkäinen pelimies.
 

– Olemme erittäin innoissamme, että Jordan liittyy joukkueeseemme. Hänen atleettisuutensa, puolustusintensiteettinsä ja korintekotaito pallollisena vetivät puoleensa, Oppland kommentoi.