Annika Köster on Hyvinkään Pontevan tuore vahvistus

11.9.2017

Viron maajoukkuepelaaja Annika Köster liittyy Hyvinkään Pontevan liigaryhmään.

 

Pontevan naisten korisliigajoukkue saa mielenkiintoisen vahvistuksen, kun joukkueeseen liittyy Viron maajoukkuepelaaja Annika Köster. 25–vuotias Köster on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut pelaaja. 185–senttinen, laitahyökkääjän ja sentterin tonteilla parhaiten viihtyvä Köster, liittyy Pontevaan Viron liigan Raplasta. Viron maajoukkueen ja Viron liigan ohella hänelle on kertynyt kokemusta Viro-Latvia yhdistelmäliigasta, Baltian liigasta ja Itä-Euroopan naisten koripalloliigasta.

– Halusin pelata ulkomailla ja päätin valita Pontevan monesta hyvästä syystä. Ensinnäkin Pontevassa on kokeneita ja fiksuja pelaajia. Toiseksi Hyvinkäällä on mahtavat valmentajat ja joukkueessa on vakuuttava johto sekä koko organisaatio. Suomen Liigan vahva taso on minulle oikea paikka kehittyä myös pelaajana entisestään, Köster kertoo Pontevan tiedotteessa.
 

Toivon, että voimme uusia mestaruuden ja itse tulen tekemään kaikkeni tavoitteemme saavuttamiseksi. Hyvinkää on minulle tuttu entuudestaan, sillä pelasinhan viime vuonna täällä Viron maajoukkueen kanssa. Olen siis myös maaotteluissa pelannut muutamaa Pontevan pelaajaa vastaan ja onkin jännittävää nyt pelata samassa joukkueessa heidän kanssaan tulevalla kaudella, Annika Köster kommentoi innostuneena tulevaa kauttaan Hyvinkäällä.
 

Pontevan päävalmentaja Miikka Sopanen kommentoi Kösterin mukaantuloa lyhyesti.

– Annika tuo leveyttä rosteriimme. Tämä näkyy varmasti sekä päivittäisessä harjoittelussa että itse ottelutapahtumissa. Odotan Annikalta tasapainoista ja vahvaa tekemistä koko kauden ajan.


Viron maajoukkuepelaaja Annika Köster liittyy Hyvinkään naisten Korisliiga-joukkueen vahvuuteen. Kuva: Siim Solman.