Koposen Barcelona päätti vuoden murskavoittoon

1.1.2018

Petteri Koposen Barcelona lopetti vuotensa komeasti Espanjan liigassa voittamalla selvästi Fuenlabradan. Antto Nikkarinen sen sijaan operoi tehokkaasti Ruotsin liigassa.

Barcelona murskasi kotonaan Fuenlabradan 101-74 (46-36). Koponen pelasi 19 minuuttia tilastoiden seitsemän pistettä, yhden levypallon ja yhden syötön. Barcelona lähti vuoteen 2018 yhdeksän voiton ja neljän tappion saattelemana.

 

Sasu Salinin Malaga joutui taipumaan Bilbaon vieraana 67-70 (35-30). Salin raatoi kentällä 22 minuuttia tilastoiden kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Tappio oli Malagan kauden seitsemäs ja voittoja on tullut kuusi.

 

Espanjan LEB Orossa Roope Ahosen Ourense katkaisi pitkän tappioputkensa kaatamalla vieraskentällä Palman 69-67 (29-35). Ahonen ei ollut Ourensen kokoonpanossa. Voitto oli Ourenselle kauden toinen 16 ottelussa.

 

Nikkarisen Jämtland koki selvän 64-96 (37-50)-tappion kärkijoukkue Luulajan vieraana. Nikkarinen oli tehokkaana heittäen 14 pistettä ja jakaen kolme syöttöä. Lisäksi käsiin tarttui yksi levypallo. Jämtland on sarjassa neljäntenä seitsemällä voitolla ja kuudella tappiolla.

 

Turkin liigassa Anton Odabasi käväisi kentällä minuutin ajan jääden ilman tilastomerkintöjä, kun Trabzonspor hävisi vieraskentällä Belediyesporille 86-106 (43-52). Trabzonsporilla on 13 ottelun jälkeen kolme voittoa.

 


Petteri Koposen vuosi sai komean päätöksen. (Kuva: Ville Vuorinen)
Antto Nikkarisen hyvä peli ei riittänyt voittoon. (Kuva: Ville Vuorinen)