Lee lähellä tupla-tuplaa – Wilsonille voitto Mestarien liigassa

10.1.2018

Gerald Lee Junior oli oivalla pelipäällä Israelin liigassa ja oli lähellä tupla-tuplaa, kun Maccabi Ashdod otti toisen peräkkäisen voittonsa. Voittoja pääsivät juhlimaan myös Jukka Toijala sekä Jamar Wilson.

Lee tilastoi 10 pistettä, yhdeksän levypalloa, kaksi riistoa, yhden syötön ja yhden torjunnan, kun Maccabi Ashdod voitti kotikentällään Gilboa Galilin 81-64 (43-29). Ashdodilla on viisi voittoa ja seitsemän tappiota.

 

Romanian liigassa Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest voitti kotonaan Sibiun 78-68 (43-34). Voitto oli Steaualle yhdeksäs 13 ottelussa ja se on nyt jaetulla toisella sijalla sarjassa.

 

Mestarien liiga palasi tauolta ja Wilsonin Nanterre oli tehokkaana, kun kreikkalainen Aris jäi sen jalkoihin. Nanterre kuittasi ottelusta selvän 91-63 (48-30)-voiton. Wilson tilastoi 17 minuutissa kaksi pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja yhden riiston. Nanterrella on kymmenestä ottelusta seitsemän voittoa ja on lohkon jaetulla kärkisijalla yhdessä Besiktasin ja Nymburkin kanssa.


Gerald Lee lähtenteli tupla-tuplaa. (Kuva: Ville Vuorinen)