Honka kaatui täpärästi Lahdessa

8.10.2010 Espoon Hongan vierasvoittojen tili on tällä kaudella vielä avaamatta. Honka kärsi perjantain ainoassa Korisliigan pelissä täpärän tappion Lahdessa, jossa Namika vei pisteet 72-70 (42-35) -tuloksella. Namika Lahdelle voitto oli kolmas kauden kolmesta kotipelistä.

Ryan Ayers (kuvassa) oli vedossa, kun Lahti löi Hongan. Kuva: Matti Koskinen.

Kotijoukkue sai pelistä otteen toisella jaksolla, jonka se voitti 25-17. Honka kärkkyi pitkään vajaan kymmenen pisteen tuntumassa, mutta ei päässyt enää johtoon. Vajaat kolme minuuttia ennen loppua Namika johti 70-60, mutta Honka kipusi viimeisen minuutin alussa 70-70 -numeroihin. Sen jälkeen syntyi enää yksi kori, jonka Brian Wethers heitti lahtelaisille 17 sekuntia ennen loppua.

Wethers teki yhteensä 17 pistettä ja Ryan Ayers 19.

- Olimme henkisesti valmistautuneet Hongan paikkapuolustukseen ja loppukiriin, mutta en uskonut, että se tekee hyökkäämisestänne noin vaikeaa, huokaili Namika Lahden valmentaja Sami Toiviainen tiukaksi mennyttä loppuratkaisua.

- Puolustuksemme toimi, mutta hyökkäyspelissä on vielä tekemistä. Menemme kuitenkin koko ajan eteenpäin ja olen erittäin tyytyväinen tällaiseen taisteluun, sanoi Hongan valmentaja Pekka Salminen.

Hongasta Corey Belser ja John Williamson päätyivät 14 pisteeseen. Belser kahmi lisäksi 14 levypalloa.

(STT)

Lisätiedot: Ottelutilastot

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia