Seagulls Korisliigan välieriin

15.4.2018 Helsinki Seagulls selvitti tiensä neljäntenä joukkueena Korisliigan välieriin, lokkipaitojen tiputtaessa Kouvolan Kouvot kesälomille otteluvoitoin 3-1. Ottelusarjan katkaisuottelu Kouvolassa suoritti ratkaisevan irtioton kolmannella jaksolla, matkaten lopulta 83-74 (35-33) -vierasvoittoon.

Tuukka Kotti tuntui olevan kaikkialla, kun Seagulls selvitti tiensä Korisliigan välieriin vierasvoitolla Kouvoista. Kuva: Ville Vuorinen

Toisen puoliajan alkuhetkillä Severi Kaukiainen ja Teemu Knihtinen nostivat isännät tasatilanteeseen 38-38, mutta tämän jälkeen Seagulls karisti vajaamiehisen Kouvot kannoiltaan. Tuukka Kotin ja Jermaine Marshallin johdolla vierailijat nykäisivät neljässä minuutissa 18-4 -pistejuoksun ja venyttivät johtoasemansa 14 pisteeseen.

Kotiyleisön raivoisan tuen siivittämänä Kouvot käväisi vielä kertaalleen viiden pisteen päässä ja sinnitteli kahdeksan pisteen näköetäisyydellä päätösjakson alkuminuuteille asti, kunnes Seagulls nykäisi ratkaisevan 8-0 -pistejuoksun. Kynsin ja hampain kuuden pisteen päässä vielä ottelun loppuhetkille tiensä taistellut Kouvot joutui kuitenkin lopulta myöntämään Seagullsin rutiinitason liian kovaksi, vieraiden karatessa kohti välieriä 83-74 (35-33) -vierasvoiton myötä.

- Olimme alussa passiivisia, mutta olen tyytyväinen, että peruspelimme riitti lopulta voittoon. Tarvitsemme kuitenkin ehdottomasti lisää ratkaisijoita välierissä, totesi Seagullsin päävalmentaja Mikko Larkas.

Marshall oli vieraiden ykkösnimi 20 pisteellä ja 4 syötöllä ja Tuukka Kotti oli tuttuun tapaansa joka puolella parkettia, kirjauttaen tilastorivilleen 18 pistettä, 7 levypalloa, 5 syöttöä, 2 riistoa ja 2 torjuntaa. Michael Caffey suoritti takakentän imitaation Kotin monipuolisuudesta 11 pisteellä, 7 levypallolla ja yhtä monella syötöllä, 2 riistolla ja 1 torjunnalla.

Jamie Skeen lähenteli tupla-tuplaa Kouvojen riveistä 22 pisteellä ja 9 levypallolla ja Teemu Knihtinen heitti 21 pistettä, kirjauttaen myös 3 koriin johtanutta syöttöä. Wayne Bernard ylsi myös kaksinumeroisille pistelukemille säkittäen 15 pistettä.

Ottelutilastot: Kouvot - Seagulls
 
23.3.2024 19:06 Korisliiga

Kobrat taivutti KTP:n kriittisessä väännössä – Lapuan playoff-paikan todennäköisyys kasvoi

Kobrat ja KTP-Basket kamppailevat miesten Korisliigan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

22.3.2024 20:38 Korisliiga

Ylemmän jatkosarjan nelikko taas tasoissa Vilppaan voiton ansiosta – Pyrintö yhä mukana playoff-kisassa

Miesten Korisliigan jatkosarjoissa yritetään ratkoa niin kotietua kuin viimeistä playoff-paikkaa ja sarjasta putoajaakin. Ratkominen jatkuu kahdella viimeisellä kierroksella.

20.3.2024 20:53 Korisliiga

Kobrat tarrasi tiukasti kiinni viimeiseen playoff-paikkaan – Lahti pahassa pinteessä

Joona Tuomala paukutti pisteitä, kun Kobrat kaatoi Lahti Basketballin. Kumpikin joukkueista kamppailee jatkosarjan loppusuoralla tärkeistä pisteistä.

19.3.2024 20:30 Korisliiga

Kataja tasasi voittotilin Kauhajokea vastaan, mutta Kauhajoki säilytti edun korierossa

Kauhajoki ja Kataja ratkoivat paremmuusjärjestystään miesten Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa.

16.3.2024 21:52 Korisliiga

Kauhajoki ja Korihait kavensivat eroa BC Nokiaan – Seagulls porskuttaa kärjessä

Korisliiga jatkui kolmella ylemmän jatkosarjan ottelulla. Illan voittajia olivat Kauhajoki, Korihait ja sarjaa johtava Seagulls.

15.3.2024 20:54 Korisliiga

Kamppailu viimeisestä playoff-paikasta tiukentuu – KTP otti tärkeän voiton

KTP-Basket nousi playoff-viivan yläpuolelle, ja Bisons Loimaa sai pientä hajurakoa putoamispaikkaan.

13.3.2024 20:25 Korisliiga

Tuomas Hirvonen johti Katajan voittoon – ylemmässä jatkosarjassa nyt peräti neljä joukkuetta tasapisteissä

Kataja Basket onnistui tasaamaan pistetilin Korihaiden ja kahden muunkin joukkueen kanssa.

10.3.2024 19:28 Korisliiga

Kouvojen pistetili jo kolmanneksi paras Korisliigassa – Lahti jumissa putoajan paikalla

Pudotuspelipaikan ja alemman jatkosarjan voiton varmistanut Kouvot kaatoi tänään Lahti Basketballin kovilla lukemilla.

9.3.2024 20:31 Korisliiga

Seagulls ensimmäisenä 20 voiton saldoon, BC Nokialta kolmannen jakson täystyrmäys Vilppaalle

Helsinki Seagulls näyttää selättäneen vaikean talvikautensa. Gulls haki nyt toisen perättäisen voittonsa ylemmässä jatkosarjassa tykittämällä ilmiömäisellä kolmosnäytöksellä Karhu Basketin nurin kotonaan. BC Nokia vankisti asemiaan kakkospaikalla nuijimalla Salon Vilppaan kolmannella jaksolla peräti 25 pisteen marginaalilla.

8.3.2024 20:28 Korisliiga

KTP jatkaa voittojen tiellä – Korisliiga-veteraani Jeremiah Wood jälleen vedossa

Miesten Korisliigan alemmassa jatkosarjassa KTP-Basket päihitti Bisons Loimaan 84–76.

Näytä lisää vastaavia