Talent Camp –leiri huippulahjakkuuksille Vierumäellä 15.-20.12.

26.11.2010 Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Opetusministeriön kanssa Talent Camp –leirin Suomen urheiluopistolla. Leiri on suunnattu Suomen lahjakkaimmille 13-16-vuotiaille tulevaisuudenlupauksille. Lahjakkuudet kokoontuvat Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle 15.-20. joulukuuta. Leireille on kutsuttuna 14 tyttö- ja 13 poikapelaajaa.

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Opetusministeriön kanssa Talent Camp –leirin Suomen urheiluopistolla 15.-20. joulukuuta. Leiri on suunnattu Suomen lahjakkaimmille 13-16-vuotiaille.

Talent Camp –leirillä keskitytään yksilöiden kehittämiseen sekä pelaajien arkiharjoittelun evästämiseen. Pelaajat testataan kunkin leirin yhteydessä ja siten seurataan heidän kaudenaikaista kehitystään.

Talenttileirien päävalmentajina toimivat Ari Tammivaara ja Antti Koskelainen, joiden apuna toimii Koripalloliiton maajoukkuevalmentajia sekä leirillä läsnä oleva fysioterapeutti.

Talent-ohjelman lisätavoitteena on varmistaa säännöllinen yhteys pelaajiin ja heidän seuravalmentajiinsa sekä ylläpitää vuorovaikutusta heihin. Seuravalmentajat ovat kutsuttuja leirille tutustumaan leirien valmennukseen sekä seuraamaan pelaajansa harjoittelua leirillä.

- Haluamme tiivistää entisestään yhteistyötämme seuravalmentajien kanssa. Pelaaja ja hänen jokapäiväisen harjoittelunsa parantaminen on kaiken keskipisteessä. Pitää muistaa, että vaikka pelaaja kävisi kaiken maajoukkue- ja talenttileirityksen läpi, on hän silti 280 päivää vuodessa seuravalmennuksessa. Tämän tärkeyttä ei voi ylikorostaa, muistuttaa Tammivaara.

Opetusministeriö tukee leiritystä. Talenttileiritykseen myönnetty tuki on osa Opetusministeriön lasten ja nuorten liikuntaohjelman kolmatta vaihetta, jonka yhtenä painopisteenä on lasten ja nuorten kilpaurheilun kehittäminen.

Talent Campille kutsutut tytöt 15.–20.12.

Sukunimi

Etunimi

Seura

Dolivo

Jasmin

WB

Jämsä

Anni

HyPo

Järvikangas

Noora

KaPo

Kesänen

Veera

OrJy

Kleimola

Elise

JäNMKY

Koskimies

Elina

WB

Kuisma

Kaisa

OrJy

Noponen

Petra

Honka

Purhonen

Vilma

WB

Runsas

Elisa

Pyrintö

Salmi

Ninni

RaPy

Tattari

Paula

WB

Välimää

Veera

RaPy

Äijänen

Anniina

Pyrintö

 

Talent Campille kutsutut pojat15.–20.12.

 

Sukunimi

Etunimi

Seura

Hopkins

Shawn

BC Nokia

Hänninen

Ville

Turun NMKY

Kauppinen

Juuso

ToPo

Laakkonen

Johnny

Porvoon Tarmo

Lahti

Erkka

Ura Basket

Lehtoranta

Joonas

KTP

Madsen

Alexander

Kouvolan Kouvot

Mattila

Niko

Tampereen pyrintö

Michelsen

Oskar

PuHu Juniorit

Niemistö

Henri

ToPo

Nuolivirta

Mika

ToPo

Valtonen

Jere

TuNMKY

Ventoniemi

Henri

Tapiolan Honka

 
19.2.2019 10:25 Susijengi

Susijengin MM-karsintaottelu jälleen loppuunmyyty

Susijengi pääsee huipentamaan MM-karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan.

29.6.2018 09:57 All Stars

Susi All Star -leireille kutsutut pelaajat

Suomen Koripalloliitto on kutsunut vuonna 2004 ja myöhemmin syntyneitä pelaajia Susi All Star -leirille Kisakallioon. Leirit pidetään Kisakallion Susi Training Centerissä 15.-18.7.

11.5.2018 09:00 WU18

Sudenpentuja valittu WU18-maajoukkueleirille

Suomen Koripalloliitto on kutsunut 23 nuorta koripalloilijaa Suomen 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueleirille Kisakallion Susi Training Centeriin. WU18-maajoukkue kerääntyy kokoon Kisakallioon 8.-10.6.2018.

30.4.2018 09:00 Susijengi

Susijengi ja Islanti iskevät yhteen Hartwall Arenalla – lipunmyynti käynnissä

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun lipunmyynti on käynnissä.

30.4.2018 Susijengi

Susijengi–Islanti-otteluun varattu jo yli 6500 lippua

Susijengi päättää MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen kotiottelulla Islantia vastaan. Hartwall Arenalla pelattavan ottelun lipunmyynti on käynyt vilkkaana ja alakatsomoihin on jäljellä enää hajapaikkoja.

19.4.2018 Katsojat

Susijengi ja Islanti palaavat Hartwall Arenalle – lipunmyynti käynnistyy

Susijengi jatkaa MM-karsintoja kesä-heinäkuussa, kun se kohtaa ensin vieraskentällä Tshekin 29.6. ja sen jälkeen EM-kotikisoista tutulla areenalla Islannin 2.7. Islanti-ottelun julkinen lipunmyynti käynnistyy 30. huhtikuuta, mitä ennen faniyhdistys sekä 6. pelaaja -uutiskirjeen tilaajat pääsevät käyttämään ennakko-osto-oikeuttaan.

Sudenpentuja kutsuttu 16-vuotiaiden II-maajoukkueleireille

Suomen Koripalloliitto on kutsunut sekä tyttöjä että poikia alle 16-vuotiaiden kakkosmaajoukkueen leirille Kisakallion Susi Training Centeriin. Molemmat maajoukkueet kerääntyvät yhteen Kisakalliossa pidettävälle leirille 9.-12.5.2018.

Seurauutisia #9: Lauri Markkasen Koriskoulun kevätturnaus sai odotetun vieraan

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa jatkossa basket.fi:n kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja esimerkeistä hyviksi havaituista toimintamalleista.

Sudenpentuja kutsuttu 16-vuotiaiden II-maajoukkueen leirille

Suomen Koripalloliitto on kutsunut sekä tyttöjä että poikia alle 16-vuotiaiden kakkosmaajoukkueen leirille Kisakallion SUSI Training Centeriin. 15-vuotiaiden maajoukkueohjelmat ovat muuttaneet nimensä alle 16-vuotiaiden II-maajoukkueiksi, jotka tähtäävät vuoden 2019 EM-kilpailuihin.

12.1.2018 07:00 Maaottelu

Naisten EM-karsintaottelun Suomi–Romania liput myyntiin

Naisten maajoukkue jatkaa vuoden 2019 kisoihin tähtääviä EM-karsintoja helmikuussa, kun se kohtaa Töölön Kisahallissa Romanian 10.2. klo 14. Lipunmyynti otteluun käynnistyy tänään perjantaina 12.1. klo 9.

Näytä lisää vastaavia