Kauden miespelaaja Petri Virtanen vahvistaa katukoristiimiä tällä viikolla

29.5.2006 Nordea Street Basket Fun –kiertueelle osallistuu joka vuosi nuoria suomalaisia huippukoripalloilijoita. Tänä vuonna kiertueella mukana ovat Juho Nenonen, Kaisa Valtakari ja Mari Puustinen. Tällä viikolla katukoristiimin mukana nähdään vuoden pelaajan tittelin saanut Joensuun Katajan Petri Virtanen

Tänään pelataan Rovaniemellä, jonka jälkeen kiertue vierailee tiistaina Kemissä. Kiertueen viimeisenä pelipaikkana on keskiviikkona Oulu.

Virtaselle meriittejä on kertynyt jo vuodesta 1999 alkaen, jolloin hän oli I divisioonan paras pelaaja. Vuonna 2002 hänet arvostettiin vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi ja 2003 hän pokkasi kauden parhaan pelaajan palkinnon ensimmäisen kerran. Petri Virtanen on edustanut Suomea miesten maajoukkueessa yli 40 kertaa.

Fun-tapahtuma on muutakin kuin koripalloa

Puolenpäivänaikaan järjestetään korisshow, jossa oppilaat pääsevät seuraamaan nuorten maajoukkuepelaajien taitoja ja haastamaan heitä erilaisiin kisoihin. Pelaajat ja katsojat saavat myös nauttia yhteistyökumppaneiden tarjoamista maistiaisista sekä hyvästä musiikista. Opettajille on järjestetty oma Teacher´s Corner, jossa he voivat vaihtaa ajatuksiaan mukavasti kahvikupin äärellä.

FUN-tapahtuman tarkoituksena on saada nuoria innostumaan koripallosta ja samalla ohjata heitä liikunnan pariin. Katukoriksesta on tullut yhä suositumpi kesäpeli ja FUN antaa nuorille tilaisuuden kokeilla sitä.

Nordea Street Basket starttaa 10.6.

Ala-asteiden kiertue päättyy 31.5. Oulussa pidettävään tapahtumaan. Katukoriskesä on kuitenkin vasta alkamassa ja ensimmäinen Nordea Street Basket turnaus järjestetään Uudessakaupungissa 10. kesäkuuta.

Tämän kesän aikana tavoitteena on ajaa sisään vieläkin toimivammat ja yhtenäisemmät peliohjelmat. Sarjoja pyritään luomaan tapahtumapaikoille niin, että kaikki saavat varmasti tarpeeksi pelejä. Useat turnaukset järjestetään muiden tapahtumien kanssa yhtaikaa, ja monella paikkakunnalla on satsattu myös omaan oheisohjelmaan.

Käy katukoris.net sivuilla, kerää oma porukka kasaan ja ilmoittaudu mukaan kesän kuumimpaan tapahtumaan.



Lisätietoja: /katukoris/

Henkilöt

 
13.1.2021 12:15 Koronavirus

Koripalloliitto lähestyi Olympiakomitean ja muiden allekirjoittaneiden lajiliittojen kanssa ministeriä avoimella kirjeellä

Lasten ja nuorten liikunta ja urheilu on mahdollistettava koronaviruksesta huolimatta. Koripalloliitto lähestyi tiistaina muiden allekirjoittaneiden lajiliittojen ja Suomen Olympiakomitean kanssa tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikkoa avoimella kirjeellä.

3.9.2020 15:23 Koripalloliitto tiedottaa

Koripallon uudet pelisäännöt ovat julkaistu

Suomen Koripalloliitto on hyväksynyt pelisääntöihin muutoksia, jotka astuvat voimaan Suomen Koripalloliiton alaisissa sarjoissa 1.9.2020. Uusien pelisääntöjen muutokset ovat maltillisia.

19.8.2020 08:27 Lasten ja nuorten liikunta

Haku Pukinmäen SUSI Campukseen on käynnissä

Pukinmäenkaaren peruskoulun urheiluluokkien yhteydessä toimii SUSI Campus. Tuleva harjoituskausi käynnistyy 1.9.

16.5.2020 10:37 Korisleirit

Topias Palmi -korisleiri 14.-18.6.2020 Varalan Urheiluopistolla

Topias Palmi liittyy niiden suomalaisten maajoukkuepelaajien joukkoon, jotka järjestävät kotimaassa oman nimikkoleirin koripallojunioreille. 2005-2010 syntyneille suunnattu leiri pidetään 14.-18.6.2020 Varalan Urheiluopistolla.

26.8.2019 11:27 Seurauutinen

Seurauutisia #19: Sporttitetissä nuori ja liikunta-ala kohtaavat

Sporttitetti tarjoaa liikunta-alasta kiinnostuville nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään liikuntaorganisaatiossa. Seurat voivat ilmoittautua mukaan Sporttitettiin ja ottaa nuoret uudella tapaa mukaan toimintaan.

18.6.2019 09:00 Seurauutinen

Seurauutisia #15: Urheilun eettiset asiat keskustelussa

Urheilun eettisten asioiden neuvottelukunta otti kantaa lasten ja nuorten valmennuskulttuuriin ja haastaa kaikki liikunta- ja urheilusektorilla toimimaan aktiivisesti valmennuksen ongelmien tunnistamiseksi, ehkäisemiseksi ja niihin puuttumiseksi. Epäasiallisesta käytöksestä urheilun parissa voi ilmoittaa Et ole yksin -palvelun lisäksi jatkossa myös SUEKin ILMO-palveluun.

3.6.2019 13:15 Koripalloliitto tiedottaa

Tunnetut urheilijat antoivat kasvonsa Et ole yksin -kampanjalle

Tunnetut urheilijat seitsemästä lajista ovat mukana epäasiallisen käytöksen ja häirinnän vastaisessa kampanjassa. Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishankkeessa tarjotaan jatkossa urheiluseuroille konkreettisia työkaluja epäasiallisen käytöksen vähentämiseksi.

10.4.2019 11:37 Seurauutinen

Seurauutisia #9: Nollatoleranssi häirinnälle ja syrjinnälle

Koripalloliitto on laatinut toimintaohjeet häirintään ja syrjintään puuttumiseen. Nollatoleranssi häirinnälle ja syrjinnälle -dokumentti on kaikkien liiton jäsenseurojen käytettävissä.

25.1.2019 12:58 Seurauutinen

Seurauutisia #2: Koripalloliitto hakee pilottiseuroja Et ole yksin -hankkeeseen

Et ole yksin on Väestöliiton ja urheilun yhteishanke, jonka tarkoituksena on ennaltaehkäistä ja vähentää kiusaamista, seksuaalista häirintää ja kaikenlaista väkivallan kokemuksia urheilussa. Eri lajien pilottiseurat toimivat suunnannäyttäjinä ja saavat käyttöönsä ohjeita sekä koulutuksia. Ilmoita seuranne mukaan 1.2. mennessä.

2.11.2018 09:56 Koripalloliitto tiedottaa

Ilmoittautuminen Koripalloliiton alueellisiin kevätsarjoihin on alkanut

Ilmoittautuminen alueiden niihin sarjoihin, joihin otetaan uusia joukkueita kevätkaudeksi, on alkanut. Syksyllä sarjaa pelannut joukkue ei ilmoittaudu uudelleen sarjaan, vain uudet joukkueet siis ilmoittautuvat sarjanhallinnan kautta.

Näytä lisää vastaavia