Huiman miehet vahvistivat rivejään

31.8.2006 Miesten I divisioonassa pelaava Äänekosken Huima on solminut sopimukset amerikkalaispelureiden J.J. Montgomeryn ja C.J. Vickin kanssa. Montgomery edusti Huimaa jo viime kaudella heiluttaen korisukkaa divarissa peräti 33,3 pisteen keskiarvolla.

Pistetehtailun ohella 24-vuotias ja 196-senttinen Montgomery kirjautti pelaamassaan 13 Huima-ottelussa tilastoihinsa 7,8 levypalloa ja 3,31 riistoa.  

C.J. Vick siirtyy Suomeen Portugalista. Koripallo-oppinsa 201-senttinen ja 25-vuotias korinaluspelaaja on saanut Quinnipiacin yliopistossa. Viimeisellä Quinnipiac-kaudellaan (2004-05) Vick tehtaili keskimäärin 7,6 pistettä ja napsi 4,6 levypalloa.  

Huima etsii vielä kolmatta amerikkalaisvahvistusta.  

Kotimaisten pelaajien rintamalla Huima on saanut uusina miehinä riveihinsä Jyväskylään opiskelemaan suunnanneet Reijo Ojasen ja Heikki Laatikaisen Lahdesta. Ojanen pelasi Namika Lahden paidassa Korisliigassa viime kaudella 40 runkosarjapeliä 2,3 pisteen keskiarvolla. Laatikainen oli puolestaan Lahden kokoonpanossa 27 ottelussa. Ojanen on 190-senttinen laituri ja Laatikainen 177-senttinen pelintekijä.



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/miesten_i_divisioona/

Asiat

 
Näytä lisää vastaavia