Peli-Karhuilla edessä tiukka tuplakierros

3.11.2006 Naisten SM-sarjassa pelataan tulevana viikonloppuna 4.-5.11. kaikkiaan seitsemän ottelua. Sarjataulukon kakkospaikkaa pitävä Kotkan Peli-Karhut saa vastaansa tuplakierroksella niskassa hengittävän Pussihukat Vantaalta sekä Espoo Teamin.

Viimeksi kotkalaiset kurittivat espoolaisia 26 pisteen edestä, mutta Peli-Karhujen päävalmentaja Seppo Kurki ei vanhoja muistele.

- Viime kohtaamisen lopputulos ei antanut oikeaa kuvaa Espoo Teamista. Joukkueen hyökkäyspelaaminen oli silloin vaisua.

Peli-Karhut kohtaa viikonvaihteen toisessa ottelussaan Pussihukat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Kurjen mukaan vastustaja ei viime vuodesta oli muuttunut kovinkaan paljon.

- Pussihukilla muutama yksilö dominoi peliä. Kolmikko (Aneta) Kausaite, (Heli) Roukanoja ja (Savka) Pavlovic sekä Alli Arppe ovat joukkueen syömähampaat. Lähdemme viikonloppuun kuitenkin peli kerrallaan ja tärkein ottelu on nyt lauantaina Espoo Teamia vastaan, Kurki toteaa.

Peli-Karhujen amerikkalaisvahvistuksista Lisa Lee iskee Teamin pelintekijöiden kimppuun, mutta Kurjen mukaan ainoastaan Kaisa Höökin pysäyttäminen ei riitä ottelun voittamiseen. Kotkalaisten joukkuepeli nousee avainasemaan.  

- Emme lähde ottamaan vain yhden vastustajan peliä pois, sillä yksin ei kukaan voita otteluita. Sama pätee sunnuntaina Pussihukkiakin vastaan. Jos voitamme, niin voitamme pelaamalla hyvin joukkueena. Odotan viikonlopun aikana vahvistusten lisäksi hyviä suorituksia kaksikolta Maiju Pekkarinen ja Saara Silvonen, ennakoi Kurki.

Alku hakee avausvoittoa

Forssan Alku on SM-sarjassa viiden pelatun ottelun jälkeen vielä voitoitta. Tulevana viikonloppuna vastaan astelee lauantaina sarjakärki Äänekosken Huima ja sunnuntaina kotikentällä BC Nokia. Valmistautuminen tärkeisiin sarjapeleihin on sujunut rikkonaisesti.

Tiistain lumimyräkässä autolla harjoituksiin matkalla olleet Johanna Saukkonen ja Ella Pasola ajautuivat ulos tieltä. Pelaajille ei käynyt kolarissa pahasti, mutta harjoitukset jäivät liukastelun takia väliin.

- Auto meni romuksi, mutta tytöt ovat onneksi kunnossa, kertoi Alun valmentaja Jari Marjamäki Forssan Lehdessä.

SM-sarjan tuplakierroksen päähuomio keskittyy kärkinelikkoon. Huiman päänahka on jokaiselle joukkueelle haluttua tavaraa ja taistelu kakkospaikasta käy raivokkaana. Sarjan loppupäässä nokialaisfanit odottavat kuumeisesti ryhtiliikettä kotijoukkueeltaan ja viime kohtaaminen Pussihukkia vastaan jätti paljon hampaankoloon.

Pelaajista Huiman Sanna Jämsen on kahden koriin johtavan syötön päässä 600 syötöstä, joka oikeuttaisi hänet kaikkien aikojen tilastoissa kakkospaikalle heti seurakaveri Minna Myllylän 685 syötön perään.

Lokakuun pelaaja Pussihukkien Aneta Kausaite on puolestaan 40 pisteen päässä 3000 pisteen rajapyykistä, joka hänelle pistekeskiarvonsa 20,2 perusteella on täysin mahdollista saavuttaa viikonlopun kahdessa ottelussa. Seuraavassa listattuna viikonlopun otteluiden otteluajat.  

Naisten SM-sarjaottelut 4.-5.11.

4.11.2006

BC Nokia

 -

PuHu

14:00

Nokian palloiluhalli

4.11.2006

PeKa

 -

Espoo Team

15:00

Karhulan liikuntahalli

4.11.2006

HNMKY

 -

Catz

16:00

Malmin liiketalousopisto

4.11.2006

Huima

 -

FoA

17:00

Äänekosken liikuntatalo

5.11.2006

Catz

 -

Huima

14:00

Lappeenrannan urheilutalo

5.11.2006

FoA

 -

BC Nokia

17:00

Urheilutalo Feeniks

5.11.2006

PuHu

 -

PeKa

17:00

Myyrmäen urheilutalo

 



Lisätietoja: /sarjat_tulokset/naisten_sm-sarja/
 

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

Ehdota nimeä hankkeelle – Koripalloliitto pyrkii parantamaan ottelutapahtumien ilmapiiriä

Koripalloliitto käynnistää valtakunnallisen hankkeen, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä ja tuottaa seuroille työkaluja epäasiallisen käytöksen kitkemiseen.

24.11.2016 Katsojat

Auta kehittämään Korisliigaa – vastaa kyselyyn ja voita palkintoja

Korisliigaa ja sen ottelutapahtumia halutaan kehittää entistä paremmaksi, ja nyt myös katsojilla on mahdollisuus vaikuttaa toimintaan. Vastaamalla Korisliigan ottelutapahtumien elämyksellisyys & Korisliiga-brändi –opinnäytetyön kyselyyn pääset kehittämään Korisliigaa ja voit voittaa palkintoja.

29.9.2016 Katsojat

Miesten ja naisten liigainfo suorana 29.9. klo 12

Korisliiga-kausi 2016/17 on nurkan takana. Sekä miesten että naisten liigajoukkueet kokoontuvat Helsinkiin torstaina 29.9. klo 12 alkavaan liigainfoon, jota voi seurata livenä Fanseatin Youtube-kanavalla.

29.9.2016 Katsojat

Naisten Korisliiga-kauden 2016-17 infopaketti

Naisten Korisliiga-kausi alkaa tulevana viikonloppuna. Millaisilla kokoonpanoilla joukkueet pelaavat? Kuka siirtyi kesän aikana ja mihin? Koska naisten Korisliigaa pelataan ja missä? Mitkä ovat joukkueiden tavoitteet? Ei hätää – vastaukset kysymyksiin ovat muutaman klikkauksen päässä.

Kymmenelle joukkueelle liigalisenssit miesten ja naisten Korisliigoihin

Suomen Koripalloliiton liittohallitus on myöntänyt pääsarjojen sarjapaikkoja pelikaudelle 2016/17. Liittohallituksen päätöksien ja sarjalisenssiyksikön esitysten mukaisesti Korisliiga ja Naisten Korisliiga pelataan ensi kaudella kymmenen joukkueen sarjoina. Samalla vahvistettiin Korisliigojen pelitavat kaudella 2016/17.

15.1.2016 Katsojat

Catzin Tallinnan otteluista live-lähetykset 15.-16.1.

Naisten hallitseva Suomen mestari Catz Lappeenranta jatkaa viikonvaihteessa otteluitaan kansainvälisessä Latvia-Estonia-liigassa. Avausottelunsa voittaneen Catzin otteluita voi perjantaina (15.1.) ja lauantaina (16.1.) seurata suorina lähetyksinä Catzin nettisivuilta.

29.9.2015 Katsojat

Naisten Korisliiga -kauden 2015-16 infopaketti

Naisten Korisliiga-kausi käynnistyy miesten pääsarjan tavoin tulevana viikonloppuna. Miten joukkueiden kokoonpanot muuttuivat kesällä? Miten sarja pelataan, milloin pelataan ja missä? Millaisin tavoittein joukkueet liigakauteen lähtevät? Seuraavassa naisten Korisliiga-kauden infopaketti.

15.6.2015 Pohjoinen alue

Koripalloliitto myönsi sarjalisenssit pääsarjoihin, vahvisti pelitavat

Suomen Koripalloliitto on myöntänyt sarjapaikkoja pelikaudelle 2015-16. Maanantai-iltana Helsingissä kokoontunut liittohallitus sekä Koripalloliiton sarjalisenssiyksikkö myönsivät kymmenen sarjalisenssiä Korisliigaan, kahdeksan miesten Divisioona A:han, peräti 14 Divisioona B:hen ja yhdeksän sarjalisenssiä Naisten Korisliigaan sekä kymmenen naisten I divisioonaan. Samalla liittohallitus vahvisti pelikauden 2015-16 sarjaformaatit.

24.5.2015 Katsojat

Vielä ehtii mukaan Korisliigan päätösristeilylle 27.-28.5.

Korisväki kokoontuu keskiviikkona Itämerelle Tallink Baltic Queenillä. Vuorokauden risteilyllä palkitaan koriskauden parhaat, juhlitaan Brädin ja Nevöhööd DJ's Julmarin ja Jaban johdolla. Vielä ehtii mukaan!

Näytä lisää vastaavia